Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anlumaka

Do dziewczyn z Łodzi. Stomatolog NFZ

Polecane posty

Gość anlumaka

Kochane potrzebuję pomocy w znalezieniu dobrej Pani stomatolog z tej miejscowości. Moja poszła na urlop macierzyński i z tego co wiem nieprędko wróci. Potrzebuję pilnie nowej Pani dentystki. Najlepiej żeby przyjmowała prywatnie i miała refundację z funduszu. Mam z zębami siedem światów i takie połączenie jest podobno najlepsze żeby choć trochę obniżyć koszty leczenia. Jeśli znacie jakąś klinikę w Łodzi która ma podpisany kontrakt z NFZ bardzo proszę o wpisy. Już od dwóch miesięcy szukam i zawsze wychodzą jakieś kwiatki. Chciałabym aby była to klinika i stomatolodzy zajmowali się ząbkami od A do Z. Miałam tydzień temu przypadek że Pani stomatolog oświadczyła że ona nie usuwa zębów ( siódemka do usunięcia. Ona je tylko leczy. Zarwałam dzień pracy na darmo. Beznadzieja. Pozdrawiam wszystkich którzy mają jazdę z uzębieniem.

Gość gość
wejdz na strone nfz i beda tam wszystkie placowki z ktorymi nfz podpisalo kontrakty

Gość gość
Do studentów . Jeśli cię nie krępuje jak stoją i się patrzą. ;) ja tak wlecze żeby w Zabrzu . A też mam problemy. Zanuedbal i tyle . Miałam już usuwane 3 żeby , dwie kanalowki .