Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy długoletni związek też wam zmienił wygląd?

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś przed związkiem może nawet na początku przez jakieś kilka lat jak jescze mieszkałam z rodzicami bylam bardzo fajną laseczką nie pozwoliłabym sobie wyjść z domu z paznokciami bez lakieru albo nie pomalowana lub z nieumytymi włosami.Teraz po 8 latach związku nie maluje paznokci wychodze bez makijażu nic mi sie nie chce jestem nieszczęśliwa...

Gość gość
Coś w tym jest, ja tez byłam w dwóch zwiazkach i na poczatku wygladałam pieknie a potem czym więcej pojawiało sie problemów to stawałm się coraz bardziej rpzygnębiona, smutna, nie chciało mi się stroić czy ubierać sexownej bielizny. Teraz jestem sama i znowu chce mi sie dbać

Gość gość
ja mam już tak,że nie chce mi się nawet sexu a kiedyś non stop się chciałm bzykać 5 razy dziennie ciągle mi się chciało a teraz już nie

Gość gość
a z seksem to juz nawet nie wspominałam:-) ale tak jak ty po jakiś 2 latach zwiazku i mieszkania razem miałam na seks coraz mniejsza ochotę. Teraz jestem sama i szczerze mówiąc po tych dwóch zwiazkach mam takie zwątpienie w sens stworzenia szczesliwego zwiazku:-( Z moich doswiadczen wynika ze zwiazek tak jakby wysysał z nas dobra energię

Gość gość
Tak szybko? Ja jestem z zona juz 14 lat a ona jak na poczatku, maluje sie,dba,stroi z domu wyjsc nie moze, 1h to munimum:-D

Gość szeregowy czereśniak
to mają być długoletnie związki? Śmiech na sali. Prawdziwy, długoletni, szczęśliwy związek, zaczyna się dopiero wtedy, gdy już dzieci są samowystarczalne i zaczyna się czas wyłącznie dla siebie. Wtedy dopiero jest czas na zadbanie o miłe spędzanie czasu. Rozrywkę. Te wasze 8 lat związku, to czas wielkich obowiązków, wyżeczeń. To nie wasz czas. Wy na ten czas dla siebie musicie jeszcze poczekać. Zapracować na to.

Gość gość
Tak zmienił, schudłam ponad 20 kilo i nowi znajomi mówią mojemu mężowi, że ma żonę niezłą laskę :) Owszem chyba jak każda kobieta mam gorszy dzień, kiedy nawet golić nóg mi się nie chce :P Ale ogólnie uważam, że wyglądam lepiej niż 3 lata temu. Za to mojemu mężowi troszeczkę się przytyło ;)

Gość gość
a mi się nie chce dbac już tak jak na początku...

Gość gość
42 lata - 22 lata małżeństwa Nawet jak mam kryzys ,załamkę itp. ZAWSZE o siebie dbam ... Pamiętajcie dziewczyny : jak cię widzą tak cię piszą ....

Gość gość
podziwiam Cie co mam zrobić by woric do formy

Gość gość
Bądz taką małą egoistką ...myśl o sobie ,rób sobie małe prezenciki . Masz nadwagę -przejdz na dietę ,od czasu do czasu odwiedz fryzjera ,kosmetyczkę a przede wszystkim ...polub siebie . Tak jak pisałam też mam gorsze dni ,jakieś zmartwienia ...ale staram się by to nie odbijało się na mnie -na mojej twarzy .Wiesz ,że "urocze" koleżanki jak Cię widzą zapuszczoną mają mega satysfakcję - ale zbrzydła itp...Nie rób im tej przyjemności -niech znowu zacznie Ci się chcieć .pozdrawiam ;)

Gość gość
Moj zwiazek zdecydowanie zmienil moj wyglad na lepsze , schudlam, zapuscilam warkocza ,zaczelam sie ladniej ubierac ..Maz dumny I zadowolony ,czasem przytuli znienacka i powie "jestes piekna.." ;) i czlowiekowi od razu sie geba usmiecha..

Gość gość
a mój nie zauważa czy mam usta pomalowane cyz nie itd