Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża odmładza, dodaje wigoru i chęci do życia

Polecane posty

Gość gość

tak wiele tu narzekania na problemy ciążowe i po że czasem aż się dziwię, czy tylko ja jestem taką szczęściarą... mam dwoje małych dzieci i jestem mega szczęśliwa, opieka nad maluchami daje mi dużo radości. NIe roztyłam sie po ciąży, karmiłam piersią do roku i piersi wyglądają tak jak dawniej. Nie ma rzeczy która by się zmieniła na gorsze w moim życiu po ciążach... no moze nieprzespane noce :)

Gość gość
cyt: Izabella Łukomska-Pyżalska, prezes Warty Poznań, pokazała się ostatnio na pokazie kolekcji Tomasza Olejniczaka - TOMAOTOMO. Kobieta kilka miesięcy temu poinformowała, że jest w piątej ciąży, a za kilka tygodni urodzi chłopca. Ciąża jej służy, na imprezie Łukomska-Pyżalska, matka piątki dzieci, wyglądała kwitnąco. x w piatej ciąży bo ma bliźniaki, dziecko bedzie szóste.

Gość gość
Rodzenie dzieci jest lepsze od botoksu! Znam matki, które urodziły więcej dzieci od P. Pyżalskiej i także kwitną. Nawet się nie tapetują, a są po czterdziestce z hukiem. :) I tak trzymać! Kobiety powinny mieć dzieci, ale wiadomo... sytuacja materialna wielu nie pozwala. Dlatego dobrze, by chociaż ludzie na wyższym poziomie się rozmnażali, a nie tylko patologia, jak ta np. z Koszalina i jej podobne. :/

Gość gość
g****o prawda! Postarza i to bardzo, tyle że to widac dopiero jak się niemowlakiem zajmujesz, wtedy widac co zrobiła ciąża z Twoim ciałem.