Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chcę żeby mój facet...

Polecane posty

Gość gość

....przeżył ze mną taki seks jakiego nigdy nie doświadczył . Co najbardziej kręci facetów? Jakieś propozycje? Głupim komentarzom dziękuję

Gość gość
ale ja chcę go zaskoczyć...

Gość gość
Liz mu od tylu dupcie jednocześnie baw sie jajkami i k*****m

Gość gość
Wszystko mogę zrobić ale d**y niestety mu nie poliże :-P

Gość gość
no to nie bedzie ""seksu jakiego nigdy nie doświadczył''

Gość gość
Ja to bardzo lubię,jak partnerka stoi za moimi plecami,i jedną ręką wali mi konia,a drugą masuje jądra.

Gość gość
Ok... jeszcze jakieś propozycje?

Gość gość
Zagros koleżankę i zrób mu trójkąt:)

Gość gość
nie...ma być tylko ja i on :-)

Gość gość
tego nie zrobię, tego też nie to pacnij się na plecy i powiedz "bierz mnie" na tyle cię stać?

Gość gość
no tak bardzo wyrafinowana pozycja :-)

Gość gość
rob mu loda i a tuz przed szczytowaniem zacznij masowac mu prostate

Gość gość
nie ma prostaty a ty masz?

Gość gość
kazdy facet ma cos takiego jak prostata (nie myl pojecia z rakiem prostaty)

Gość gość
zawiąż sobie oczy szalikiem i powiedz zrob ze mna co chcesz, faceci lubia popatrzec sobie dluzej na miejsca, ktore wy uwazacie np za krępujące (nie patrz na noje cycki, sa takie male; nie patrz na moj tylek, jest taki duzy), wiec kiedy on nie bedzie czuł twojego wzroku na sobie, bedzie czul sie swobodnie i bedzie mu przyjemnie

Gość gość
gość dziś tylko że ja uwielbiam patrzyć się w jego oczy :-P swojego ciała też się nie wstydzę

Gość gość
Ja mam męża podczas badań u ginekologa pochwy po nim bardzo mnie się chce kochać.Dlatego mąż tez sie podnieca tak samo jak ginekolog bo obcy to jest facet bądz co bądz!To dochodzi do takiego długiego i mocnego kochania się,ze wspaniale się czujemy z meżem spełnieni.

Gość gość
rąbnięta jesteś z tym swoim ginekologiem

Gość spri
powiedz mu w*******l mnie jak dziwke jest tylko ryzyko że otworzy drzwi i powie d******* :) to był żart wiesz wydaje mi się że faceci lubia niegrzeczne dziewczynki większość jest z nas to wzrokowcy wiec to wykorzystaj jak rozpalisz jego zmysły do czerwonosci strojem zachowniem . ale każdy jet innym czlowiekem nie ma złotego środka. Powodzenia i fajnie ze sa takie dziewczyny że chcą rozpalać swoich facetow trochę zazdroszce twojemu :)

Gość spri
powiedz mu w*******l mnie jak dziwke jest tylko ryzyko że otworzy drzwi i powie d******* :) to był żart wiesz wydaje mi się że faceci lubia niegrzeczne dziewczynki większość jest z nas to wzrokowcy wiec to wykorzystaj jak rozpalisz jego zmysły do czerwonosci strojem zachowniem . ale każdy jet innym czlowiekem nie ma złotego środka. Powodzenia i fajnie ze sa takie dziewczyny że chcą rozpalać swoich facetow trochę zazdroszce twojemu :)

Co za baba. Chcesz dać swojemu facetowi coś wyjątkowego ale jak dostajesz pomysły to tego nie zrobię, tamtego nie zrobię bo jest fuj. Jeśli Twoj facet nie dba o higienę i dlatego brzydzisz sie dobrać do jego tyłka to zaproś go na wspólny prysznic. Umyj go, to tez jest bardzo przyjemna sprawa. A potem wyliż mu tyłek pod prysznicem. Z pewnością bedzie zachwycony. A jeśli i tak sie brzydzisz swojego partnera to coś jest zdecydowanie z Tobą nie tak albo w samym związku jest kiepsko.

Gość gość
kurna nie wytrzymam , rozbawiliście mnie do łez, z tą prostatą i całą resztą

Gość gość
lizanie d**y hmmm no faktycznie calkiem naturalnie, jak sobie pomysle ze przed chwila np walil klocka........no k***a mam orgazm

Gość gość
Canis Majoris dziś wyobraź sobie,że nie każdy lubi lizanie d**y jak Ty A swojego partnera się nie brzydzę bo jest bardzo czysty Ze mną i w moim związku też jest wszytko w porządku

Gość gość
Czytam wpisy i spodobal mi się o tym ginie.Bo ja po badaniu u gina jest maż i jesteśmy mega podnieceni oboje wiec po przyjechaniu do domu mąż mnie żnie zaczyna od minetki aż do szczytowania potem sesks w pochwie i na koniec lodzik, oczywiście wcześniej bierzemy przysznic.