Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Są tu faceci co lubią puszyste ??

Polecane posty

Cześć , chciałem się zapytać czy jeżeli podniecają mnie kobiety powyzej 100 KG to czy to jakieś zboczenie czy nie ?? Zawsze mnie do takich ciagneło. Nigdy nie schodziłem poniżej 90 kg, ale moja narzeczona z która jestem 4 lata ma 23 lata śliczna buzie i waży 140 kg przy 175 cm. seks z nia to jest coś cudownego. Nawet po ciezkiej robocie fizycznej mam na nia ochotę. są tu faceci ktorych kreca puszyste ponad 100 kg kobiety ? Zapraszam do dyskusji

Gość gość
jak to czytam to juz mi niedobrze,jak ktos lubi tuczniki to jego sprawa.

Niby dlaczego ci niedobrze ?? Puszysci są gorsi wedlug Ciebie ? Lepsza dziewczyna plaska jak decha i której mozna żebra policzyc ?? nie sądzę

Gość gość
Jezu a myślałam,że ja 62 kg przy 175 cm jestem gruba :O to jednak są wieksze tuczniki na tym świecie, pocieszyłam się :)

Gość gość
ale 140 kg to otyłość 3 stopnia, to nie jest normalne! ja rozumiem nikt nie jest idealny, nie mówię,że od razu trzeba mieć figurę modelki,ale taka waga jak 140 kg jest niebezpieczna dla zdrowia i dziwie sie tej kobiecie ,ze nic z tym nie robi. A ty koles jesteś zwyczajnym fetyszystą, bo co innego gdybyś kochal swoja kobiete mimo tej nadwagi, a ty celowo sobie wybierasz kobiety , ktore sa nie tyle co pulchne z ksztaltami to po prostu koszmarnie otyle.

ona wcale nie jest koszmarnie otyła to raz dwa że nic jej nie dolega a trzy ja też nie jstem ułomkiem bo też mam ok 140 kg przy 190 cm wiec taką chuda to bym zmiażdzył. zresztą przy chudych nie dyga mi mialem kiedyś jedną chudą koleżankę nawet ładna była ale dziękuję za sex z chudymi dziewczynami

oczywiście że ją kocham, najbradziej na świecie i co dzienie jej tą okazuje. a fetyszysci to sam9i karmią swoje kobiety na siłę do naprawde ogromnych rozmiarów. moja lubi jeść sama ja jej nie krytykuje tylko akceptuje taką jaką jest na tym polega milość. A nie ma nic piekniejszego niż romantyczna kolacja, potem fajny seks a po przebudzeniu fajne śniadanko. Ona lubi gotowac i umie a ja to sobie bardzo chwalę.

Gość gość
To wszystko wyjaśnia. Jakbyś sam miał normalna sylwetke to raczej nie gustowałbyś w aż tak otyłych kobietach.

Gość gość
Biedna kobieta...jej bmi wynosi 45,7 a to oznacza juz otyłość kliniczną.I to w takim wieku :( na stare lata to ona sie w ogole ruszac nie bedzie , albo serce jej wysiadzie

Gość gość
Autorze gdzie znaleźć takiego faceta jak Ty ? :-)