Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy którejś cień cienia okazał się

Polecane posty

Gość gość
tak i to po 7 min dopiero sie pokazał

Gość gość
ja mialam cien cienia i to dwa dni pod rzad choc test wykonany byl po terminie spodziewanej miesiaczki. dopiero tydzien po terminie byla gruba czermwona krecha

Gość gość
właśnie jestem w takiej sytuacji, że widzę jakiś cień i to na kilku testach. chyba musze wyluzowaac i poczekac kilka dni.

Gość gość
Ja miałam taki cień cienia cieni nawet ;) Mąż nic nie widział, ja stwierdziłam, że mam omamy i wywaliłam go do kosza... jednak okresu wciąż nie było... po dwóch dniach szefowa robiła sobie kawę i jak poczułam jej zapach to myślałam, że padnę... kupiłam test i wyszły 2 kreseczki, ale ta druga wciąż była blada... ale już widoczna gołym okiem...

Gość gość
obys przyglupie Anif nie byla w tej ciazy:O

Gość gość
16:44 dla mnie ciążą jak sie potwierdzi będzie "niespodzianką niespodziewanką " :)

Gość gość
O jakiej czulosci robilyscie testy?Chodzi mi o to czy warto zrobic taki pretest,bardzo czuly przed @ czy lepiej poczekac do terminu i zrobic zwykly.

Gość gość
17:13 ja robiłam 3 dni przed okresem i same cienie drugiej kreski wychodzą. Lepiej poczekaj.

Gość gość
Ja robilam dzis bardzo czuly test ktory powinien wykryc ciaze nawet 6 dni przed terminem,tak jest w ulotce napisane,test sie nazywa First Responce .Jestem 3 dni przed @ i pojawila sie jedna kreska.Od ponad tygodnia czuje bol w dole brzucha i takie mrowienie w piersiach,no ale pewnie to nic nie znaczy :-( Chcialam napisac ze w poprzedniej ciazy robilam zwykly test tez 3 dni przed @ i wyszla blada druga kreska,pozniej powtarzalam ze 2 dni i chyba za 3 razem kreska byla juz gruba.

Gość gość
No wlasnie cien drugiej kreski to jest juz cos,gdyby mi tak wyszlo to bylabym bardzo szczesliwa,u mnie wyszla jedna i test byl bardzo czuly wiec chyba nie powinnam sie ludzic tylko czekac spokojnie na @

Gość gość
17:20 z tego co słyszałam te czułe na ogół wykrywają w dniu okresu, a inne nawet tydzien po

Gość gość
ja myslalam, ze wmawiam sobie ta druga kreske. ledwo widoczna. widzialam ja jedynie pod swiatlo... a jednak bylam w ciazy :)

Gość gość
17:22 spokojnie czekaj i może akurat :) [autorka widząca cień cienia]

Gość gość
17:23 to myslisz ze pretesty to jest naciaganie ze wykrywaja ciaze tak wczesnie?Faktycznie sa drozsze od zwyklych ....

Gość gość
17:25 hehe :) wiesz, gdyby nie dziwne dla mnie objawy, których nigdy nie miałam nawet testu bym nie robiła, a tu wychodza jakieś delikatne zarysy drugiej kreski....

Gość gość
17:26 nie wiem, ale poczytaj opinie i nie są zbyt dobre. Ja robiłam 3 testy i na tych najtańszych najlepiej widać ten cien ciania cieni :P

Gość gość
A ty autorko robilas przed czy po terminie @?

Gość gość
17:32 robiłam 3 dni przed, ale podejrzewam, że owulacja przyszła duuużo wcześniej niż zwykle i przez to pewnie już teraz wychodzi mi taki zarys drugiej kreski, a raczej na pewno była wcześniej i przez to teraz czekam zniecierpliwiona :)....

Gość gość
17:35 @ zawsze przychodzi okolo 14 dni po owulacji wiec skoro twierdzisz ze owulacja byla wczesniej to moze minelo juz 14 dni i gdybys nie byla w ciazy to @ przyszedl by wczesniej tzn.nie za 3 dni tylko dzis albo wczoraj i koniec koncow test jest zrobiony w terminie:-)Sorry ze tak kalkuluje ale szukam dla mnie jakiejs nadziei:-) ja mialam owulacje okolo 12 dni temu wiec moze faktycznie za wczesnie.U kazdej to wyglada inaczej :-)

Gość gość
17:44 spoko nic się nie dzieje :) A że owulacja była wcześniej jestem prawie pewna, bo w przeciwnym razie nie podejrzewałabym teraz ciąży.

Gość gość
Robilam chyba pinktest z rossmanna,8 dni przed.miesiaczka i pokazal cien cienia. Na drugi dzien beta 13,6. Dzis przez ten cien sama czasami jestem jak cien:P moj synek ma 19 miesiecy:)

Gość gość
19:50 ile dni po tym cieniu wyszła tobie już wyraźniejsza druga kreska?

Gość gość
mnie w 25 dniu wyszla jasna,pozniej w 27 tez jasna pozniej czekalam do 31 dnia i wyszla gruba tlusta krecha :-)

Gość gość
20:21 dziękuję za odpowiedź :) mam nadzieję, że ten mój cień niedługo będzie tłustą i grubaśną krechą