Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dla wykładowcy jestem tylko kolejnym numerem w dzienniku!

Polecane posty

Gość gość

Jestem oburzona. Kilka tygodni zajęć a oni nadal nie znają mojego imienia i nazwiska. W moich poprzednich szkołach to było nie do pomyślenia. Zawsze uczęszczałam do szkół o małej liczbie uczniów i kadrze z pasją. W licealnej klasie miałam 9 osób w klasie, wspaniałego wychowawcę, który o wszystkim nas informował, zaangażowaną dyrektorkę i świetną atmosferę a na studiach - szkoda mówić. Denerwuje mnie to.

Gość gość
to rzuć to , nie trzeba mieć studiów żeby żyć

Gość gość
Nie wyobrażam sobie nie skończyć uczelni, czułabym się jak śmieć. Jestem ambitna i intelgientna, szkoda byłoby tego nie wykorzystać.

Gość gość
witamy w dorosłym życiu, w którym nie jesteś pępkiem świata

Gość gość
inteligientna, no tak prowokacja. No to pa lala

Gość gość
To był podszyw! Naprawdę nie lubię czuć się anonimowo, a na studiach wykładowcy ledwo co kojarzą mnie z twarzy. Nie przykładają się do wykładania przedmiotu, tylko wymagają a nic od siebie nie uczą. Moi rodzice mi niby współczują ale z drugiej strony mówią, że niestety muszę przez to przebrnąć, bo to nie jest prywatne liceum itd. A ja czuję się zwyczajnie zagubiona i pozbawiona tożsamości.

Gość gość
to znaczy ,że się nie wyróżniasz, sprawiasz wrażenie osoby przeciętnej więc nikt nie czuje się zobowiązany pamiętać twojego imienia. mnie wszyscy wykładowcy zapamiętali już pierwszego dnia, zawsze wybierali mnie do jakichkolwiek zadań. bądź pewna siebie i zadbaj o wygląd.

Gość gość
moje też zapamiętali juz pierwszego dnia bo sie okazało ze w wakacje miałam romans z jednym z nich, no ii teraz kolejka kurcze do mnie stoi ;)