Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JuzTuBylam

możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość JuzTuBylam

Cześć! Nie jestem pierwszy raz na forum, dodawałam tu dość często wątki, ale nigdy nie otrzymałam konkretnej odpowiedzi. Wszyscy mi mówią że to jest wręcz niemożliwe, żebym była w ciaży. Okres spóźnił mi się ok 10 dni. Tydzień po spodziewanym terminie miesiączki zrobiłam test. Okazał siębyć negatywny. Za kilka dni ponownie wykonałam test - również okazał sie byc negatywny. Tego samego dnia dostałam okres. Był bardzo bardzo obfity trwał tydzień i miał ogromną ilość skrzepów. Okresy mam nieregularne, Występuje czasem nawet w 40 dc. Dziś z moich "wyliczeń" wypada owulacja. Strasznie źle się czuje a od paru dni mam ból jajników - raz lewy raz prawy a czasem oba. Chłopaka nie mam, ponieważ się rozstaliśmy a ostatni raz współżyliśmy 2 miesiące temu. Mam obsesje na punkcie tego że mogę być w ciaży i codziennie oglądam swój brzuch. Chcę zapisać się do ginekologa, ale zanim go odwiedze miną ze 2 miesiące bo są ogromne kolejki. Dlatego piszę do was. Czy normalne jest żeby podczas owulacji bolały jejniki tak jak podczas okresu?

Gość gość
nie jesteś w ciąży na 100 %

Gość JuzTuBylam
Dzięki wam odetchnęłam troche z ulgą. Myślicie że to może być spowodowane zespołem policystycznych jajników? Jak byłam u gin rok temu to wspominała coś o tym.

Gość gość
Zrob sobie badanie krwi. To da c***ewność.

Gość gość
W ciąży nie jesteś, ale jak się martwisz (chyba bardzo młoda jesteś) idź na krew i wtedy już będziesz miała czarno na białym.