Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

doradźcie mi

Polecane posty

Gość niechce mi się logować
Nie nadajesz się do mszczenia, jesteś zbyt miękka i stworzona do miłości:classic_cool:

co zrobił?? obiecał przed sądem że jak zaczną mi się zjazdy (studia) to będzie brał dzieci tymczasem trwa trzeci zjazd a on nie wziął swoich ani razu w efekcie nie byłam na żadnym zjeździe i jestem zmuszona odebrać dokumenty i podziękować za nauke.

Lubuskie, tak? Jak sobie wyobrażałaś naukę w Warszawie (pisałaś o tym) z dwójką dzieci na karku? Hmm?:classic_cool:

Gość gość
dobrze ci powiedział, że jak ci się zachciało studiów w warszawie, to musisz zabierać na zjazdy dzieci pod pachę, trzeba było sobie znaleźć jakąś szkółkę w pobliżu

Jak to k***a nie ma nic do rzeczy, pyskaty pulpecie?😠 Przecież ten temat, jest tego zaprzeczeniem.😠

Gość gość
"odległość szkoły nie ma nic do rzeczy tępaku zacofany!!!" x odwal sie tłuściochu, nie dość, że jestes gruba to jeszcze bez wykształcenia :)

już tak w życiu zostałam obrażona i poniżona że ty mnie nie obrazisz niestety wiesz... odległość nie ma znaczenia bo ani w warszawie ani w Zamościu nie można siedzieć z dziećmi na zajęciach ty tępa dzido!

Ani nigdzie, przecież nie o to chodzi. Gdybyś podjęła naukę gdzieś bliżej, nawet twoja babcia Stefka:D mogłaby zająć się dziećmi przez kilka godzin.

Gość gość
"tępaku zacofany!!! " ty mnie śmiesz od tępaka wyzywać? a kimże ty jesteś? grubasem bez szkoły!

nie mogłaby bo jest ślepa i ledwo chodzi nie powiezyłabym jej dzieci nawet na kilka godzin tumanie pod strzechą chowany!!!

a śmiem bo jesteś dla mnie nikim, jednym z miliona mizoginów na tym świecie!!!

Gość gość
"tumanie pod strzechą chowany!!! " x spadaj ty wsiaro z Zamościa

Gość gość
"nie powiezyłabym jej dzieci: x hahaha, z taka ortografia to na studia nie przyjmują - zabieraj papiery i spadaj

Gość gość
Nasza pani z miasta na wschodzie się inteligentnie odezwała, buhahaha...

gość dziś Kurwa, nie sprawdziłem gdzie ta wioska leży i przyjąłem lubuskie za pewnik. HIM, to nie lubuskie, to województwo lubelskie. :D Skąd poznańskie IP w twoich mailach w takim razie? Co ty tu kombinujesz?:classic_cool:

ale jaja :) powiem tyle lubię Poznań a w lubuskim mam ciocię w Szarczu :)