Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylka12345678909876

Świat dorosłych

Polecane posty

Hej, możecie mi wytłumaczyć o co w tym wszystkim chodzi? Mianowicie, Pewna Pani - starsza ode mnie o dużo lat (ja mam 20 lat, a ona ma koło 45 lat) dosyć bliska mi osoba, ale są dosyć oficjalne kontakty. Prosi mnie abym sprawdziła w swoim terminarzu, wolne chwile, bo ona bardzo chcę się ze mną zobaczyć, pogadać itd. Po czym kiedy do niej napisałam esemesem kiedy wchodzą w grę i dodałam jeszcze jedną ważną informację, no to tylko odniosła się do tej informacji, a do spotkania jakbym tego nie napisała... O co tu chodzi? Mógłby mi ktoś to przetłumaczyć? Bo najpierw bardzo chce, a teraz idź sobie.. A druga sprawa, pewien Pan, też różnica wieku to sama to powyżej, dał mi do przerobienia książkę i prosił, żebym mu zadawała pytania poprzez esemes, pisała czy to działa (pewne techniki) No to mu napisałam skróconą recenzję i jedno pytanie. Po czym cisza... O co tu chodzi? Najpierw mnie prosi, teraz olewa. Weźcie mi wytłumaczcie ten ich "dorosły świat". Bo nie potrafię zrozumieć tego no.

Gość gość
mówią tak bo chcą być mili ale tak naprawdę nie chcą się spotkać/pogadać o książce

Gość gość
ja kiedyś gadałam z pewną kobietą o i ona coś tam gadała o jakimś reżyserze i powiedziała że mi film przyniesie a nie przyniosła ja się nie dopytywałam bo g****o mnie interesowało to i rozmowa z nią ale to chyba coś w stylu formy grzecznościowej czy coś ja tego też nie obczajam

Gość gość
Z tym, że z tym Panem (sprawa z książką) to psychoteraupeta.

Gość gość
jak psychoterapeuta to pewnie chciał pogadać o tym na terapii taki sms może być potraktowany za niestosowny w tym przypadku

Gość gość
Gość Ale niefajna sprawa :( Dlaczego oni tak robią? Nie kumam.

Gość gość
może inna epoka nie wiem

Moglabym pierdziec ciagle, najbardziej mi sie chce gdy nie jest to wskazane czyli jak jestem z chlopakiem. I albo musialabym ciagle puszczac baki przy nim czego sobie nie wyobrazam :(albo ciagle wychodzic do lazienki lub drugiego pokoju czy kuchni. Robie to drugie ale juz zaczal pytac czemu mu tak co chwile uciekam :( Bąki mnie mecza niezaleznie od tego czy sie najem czy prawie nic nie jem. Nie chce tak juz dluzej zyc, rujnuje mi to zycie, zaczelam unikac spotkan z chlopakem tlumaczac sie praca, w czasie roku szkolnego opuszczam wiele zajęć. Jest duzo tabletek i syropow na wzdecia a ja wzdec nie mam, chce mi sie od razu pierdziec. To toalety chodze 2 razy dziennie.

Gość gość
Ale właśnie on sam mnie prosił, żebym nie musiała tak co kawałek mu płacić.

Gość gość
Marylka (ten drugi wpis to nie ode mnie) to nie jest miejsce dla Ciebie.

Gość gość
1. Dla lepszego zrozumienia tematu, sytuacji zadzwonić do osoby dorosłej i zapytać, czy nadal jest zainteresowana tą sprawą. Może doszło do jakiegoś nieporozumienia albo tamtej osobie coś ,,wypadło" i nie pamięta o umowie. Czasem stres albo natłok spraw potrafią utrudnić relacje. 2. Zaobserwować spożywane produkty - zrobić listę i do lekarza! Wszystko co tak utrudnia życie warto skonsultować z lekarzem i jeśli trzeba leczyć. 3. Jeśli założyłaś Młoda Osobo wątek tak tylko dla jaj to smutne.

Gość gość
Nie robię, tego dla jaj. Mówię całkiem serio, a właściwie piszę. Nie mogę zrozumieć, bo ja szukam, piszę, recenzuje no to co mówić, nie fajnie jest gdy się spotka z taką sytuacją.

Gość gość
nikt tego nie rozumie a jak się nie rozumie to trzeba olać olej autorko tych "dorosłych" i już

Gość gość
Heh, no właśnie bardzo chcę, ale mnie to tak męczy. To jest okropne :(

Gość gość
Ktoś ma inny pomysł wytłumaczenia tej sytuacji?

Gość gość
Ludzie tacy są, nie przejmuj się

Gość gość
Bo ludzie są być mili, dlatego