Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Noblesa

W poniedziałek idę na siłownie

Polecane posty

Hurra, w końcu sie na to zdecydowałam. Juz kupiłam cały ekwipunek i będę chodzić na rano przed praca -mam niedaleko. Super, fajnie mam nawet widok na kanał, bedzie mnie motywować. Zamierzam cwiczyc godzinę dziennie.

Gość gość
Ktoś kto nie będzie cię widział rok czasu będzie mile zaskoczony twoją sylwetką:)

Gość gość
Ooo, masz farta, że akurat tu jestem. Mogę Ci pomóc w ułożeniu planu, diety i osiągnięciu tego co chcesz. Możesz się zwracać do mnie z prośbą o wszelkie wskazówki. Podasz mi tylko swój cel...

Gość gość
Podaj wzrost, wagę, wiek, jak zamierzasz ćwiczyć, wymiary, które chcesz osiągnąć, czy ćwiczysz coś jeszcze, czy chcesz mieć lekko umięśnioną sylwetkę czy tylko szczupłą...Dodam, że umięśniony tyłeczek i nogi idą u kobiety na wielki plus...

Gość gość
Zazdroszczę i trzymam kciuki za wytrwałość. Ja sobie obiecałam, że codziennie po kilka minut, stopniowo coraz dłużej, będę wykonywać proste ćwiczenia, bo ze względu na chorobę nie mogę uprawiać sportu a formę i możliwości mam znikome. Ale wychodząc z założenia, że ******awet najmniejszy sprawi, że będę miała cel i jakąś świadomość że robi coś dla zdrowia. a może wdrożę się do większych ćwiczeń? Niestety dziś zaliczyłam tylko spacerki. A potem wpakowałam w siebie niezłą złą dawkę pustych kalorii. Czyli po-raż-ka! :(

Gość gość
a jaką chorobę masz?

Gość gość
Na początek ogranicz się do przysiadow i mechania konczynami (o ile dasz radę). Za żadne skarby nie wchodź na sprzęt do ćwiczeń do póki nie dojdziesz do 100kg, bo zarwiesz coś i nie ujedziesz jak obciąża cię kosztami za niego :D

Gość gość
Wesołku! No, dziękuję! Przysiady to dla mnie wyższy poziom. Machanie kończynami? Tu jakoś dam radę. Sprzętu nie zarwę bo mam jeno karimatę i leciutkam jak piórko. Dla Troskliwego. Mogę ćwiczyć tylko stacjonarnie i to bardziej na leżąco niż na stojąco. Martwię się też o kręgosłup, bo długo leżałam i od niedawna chodzę. Mam zwyrodnienia w szyi. A najwięcej i tak bolą mnie plecy w lędźwiach. Jak robiłam kocie grzbiety czy boczne nożyce i wymachy ramion za głowę/na leżąco/ to na drugi dzień byłam obolała.

Gość gość
W takim razie polecam inwestycję w karnet na basen, pływanie jest ponad wszystkim... Zero problemów, same korzyści.

Gość gość
Niestety, ja widzę problem: nie umiem pływać. A nauka póki co nie wchodzi w grę. Ale dziękuję. Zacznę ćwiczyć to zobaczę jak to się rozwinie.

Gość gość
Można wiedzieć na co chorujesz?

Gość rudaMiiiii
też ćwiczę od 3 tychodni :D :D

Gość gość
Noblesa pójdzie na siłownię, a wieczorem zobaczymy kilka tematów typu: Byłam na siłowni, ile tam chodzi spasionych loch. Zdziwiło mnie, jak zobaczyłam grubaskę na bieżni. Musiałam uciec z siłowni, niedobrze mi się zrobiło na widok grubasa. :)

Gość TreleMorele1987
Świetny pomysł ;) ja sama od niedawna zaczęłam ćwiczyć i szczerze mówiąc podoba mi się to coraz bardziej. Czuje się bardzo dobrze, mam więcej energii, tak więc przy najbliższej okazji wykupię kartę stałego klienta i zamówiłam nowy strój ;p z tych: http://www.badmin.pl/ubrania-damskie-c-31.html :)

Gość chicaloca01
jeśli chcesz schudnąć i wymodelować ciało, powinnaś poza cwiczeniami odpowiednio się odżywiać. dobrać diete do treningu możesz na stronie http://metasport.pl/