Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

muska123

Miesiączka, ciąża pomóżcie uzyskać informacje

Polecane posty

Witam, mam pytanie. Moja kolezanka ma 22 lata i się mnie pytała czy nie jest w ciąży po opowiedzeniu mi pewnych faktów. Wiem że miesiączki dostawala przeważnie tydzien przed koncem miesiaca. A w sierpniu dostala 2 dni przed koncem i przeszło jej na wrzesnia. Czyli pierwszy dzien miesiaczkowania miala 30 sierpnia. A ostatni 5 wrzesnia. od 5 września do dnia dzisiejszego nie miała jeszcze miesiączki i jej pytanie na które nie znam odpowiedzi brzmiało czy jest możliwość że jest w ciąży ( wiadomo z czego dzieci się biorą, więc pytania w stylu czy odbyła stosunek będą raczej zbędne )?

Gość gość
" Wiem że miesiączki dostawala przeważnie tydzien przed koncem miesiąca" x x co ty dzieciak z gimnazjum czy co miesiąc ma 30/31 dni a miesiączka prawidłowa ma co 28dni więc to normalne że się w kalendarzu przesuwa

w lipcu dostała 25-go. Powinna dostac 25 sierpnia a nie dostala. dostala 30 sierpnia. skonczyla 5 wrzesnia. i od 5 wrzesnia nie ma aż do dzisiaj. i co tu się ma przesuwać ? skoro od odtatniej miesiaczki minelo 42 dni !