Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja55kg

Chude dziewczyny pytanie do was?

Polecane posty

Gość ja55kg

Naturalnie chude dziewczyny (czyli powiedzmy BMI poniżej 20, nie mowie o szczuplych) jakie jest wasze ulubione jedzenie i ile posilków dziennie jecie?

Gość gość
Pizza, lody, słodycze. Posiłków 3-5. Codziennie czekolada :P

Gość gość
zdarza sie,ze jadam 3sniadania,pozniej obiad i kolacja,ale w miedzy czasie pochlaniam zazwyczaj slodycze-zelki,czekolady,snicersy..uwielbiam..dodam ze ważę 55kg przy wzroście 172cm

Gość gość
Mc dolnald kfc pizza :) z domowych kurczak smażony, różne zapiekanki. Minimum 3 posiłki ale zazwyczaj miedzy nimi pije dużo soków i zjadam przekąski :)

Gość gość
aha tylko proszde zeby wpisywały się kobiety powyżej powiedzmy 20 lat bo wiadomo ze w nastoletnim wieku to je sie wszystko i przewaznie nie robi to roznicy dla figury

jem 3-5 posiłków dziennie. Różnie to bywa, przeważnie białe pieczywo, szynka, ser, warzywa, schabowy, mielony, ziemniaki, mieso z piekarnika, frytki, pierogi, naleśniki, duzo słodkości, ostatnio jadam w Macu dzis np. pochłonełam cheesburgera i frytki, potem jeszcze zapieksę z budki :D 22 lata BMI 19,2

Gość gość
Co z tego ze szczuple jak smietnik robicie ze swojego ciala. Na wszystkim sie to pozniej odbije. Dodam ze sama mam 53kg przy 165cm. Czuje sie akurat ale odzywiam sie bardzo bardzo zdrowo

Gość gość
Być może gościu z 20;53 ale nie tego dotyczy temat, wiec po co ta zlosc. Pytanie dotyczy tego co lubia jesc chude osoby i jak czesto jedza.

Gość gość
skoro do 30 sie nie odbilo to watpie :)

Gość gość
Ja mam 29 lat i waze 55 kg,165 wzrost.

Gość gość
ja ważę 49 kg 170 cm- do 30tki nic mnie, to nie kosztowało: prawie zero sportu i na obiad wiaderko z kfc albo pizza i litr lodów. później zaczęłam tyć- powoli, ale systematycznie. Jak się spasłam to wzięłam się za siebie, schudłam, wyrobiłam trochę mięśni. nadal jestem chuda, staram się nie przekraczać 2000 kcal dziennie i jeść w miarę zdrowo, ale bez przesady, pozwalam sobie na niezdrowe żarcie i ataki obżarstwa, ale bardzo dużo ćwiczę. ciało mam lepsze niż kiedykolwiek

Gość gość
a jaki sport uprawiasz?

Gość gość
taaa...jasne...wszystkie wp******lacie na potęgę i jesteście chude :D

Gość gość
biegam- latem prawie codziennie, chodzę na siłownię, spinning, dużo jeżdżę rowerem latem.

Gość gość
Duze znaczenie ma tez ILOSC, moge sie zalozyc, ze jednak te wieksze kobiety jedza wieksze porcje.