Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

PiS zasługuje na porażkę bo jego wyborcy po chamsku i wulgarnie odnoszą się do

Polecane posty

Gość gość

Wyborców i posłów innych partii zwłaszcza PO

Gość gość
Gn/oju,wiesz co! Pies jak nie ma co robić to liże ja/ja i tobie radzę to samo! Zresztą, trzeba być skończonym idiotą żeby głosować na Partię Oszustów.

Gość gość
to ty stara modelko :D

Gość gość
Pobożne życzenie. Już czas.Niedługo pójdziecie na śmietnik historii.Rudy guru za ruinę kraju dochrapałsię ciepłej posadki w brukseli a wy do roboty spłacać jego długi i kolesi."Aby żyło sie lepiej"- kolesiom i ich poplecznikom.

Gość gość
Nieprawda bo psy jak i inne zwierzęta zazwyczaj nie mają nic do roboty prócz fizjologii i zabawy. A liza sobie bo tak dbają o higienę intymną:-P

Gość gość
Wal się POwski palancie! To potwierdza że trzeba być coś nie teges by popierać taka klike.

Gość gość
do kogo to? kto powiedział że jestem za po? ja jestem po prostu przeciw tym którzy tak obrażają innych

Gość gość
Psa nie masz, a kumpla szukasz?

Gość gość
A co może mam szukać wroga?

Gość gość
A... jednak psa nie masz,radzę kupić.Nie bedziesz miał czasu tutaj głupot wypisywac!

Gość gość
Widzę, że masz mnie za durnia.

Gość gość
Ja spotkałem się z czymś odwrotnym. Wyborcy PIS to na ogół (bo wszędzie zdarzają się wyjątki) zrównoważeni i dowcipni ludzie o elementarnym chociaż wykształceniu przynajmniej jeśli chodzi o wiedzę histoiyczną. Fanatyczny idiota trafi się tam może jeden na stu, wśród wyborców PO stanowią oni większość. Ciesz się człowieku, że nie żyjesz w latach 30-tych ubiegłego stulecia, bo mielibyśmy tutaj 1/3 Volksdeutschów i lokalnego S.N. w miejsce Goebbelsa.

To teraz ja :) Mam apel do w/ierzących w B/oga. Proszę m/ódlmy się - tak jak każdy umie się za wygraną PiS w wyborach. Obrzucanie się błotem nic nie da. Nakręca się tylko spirala nienawiści. A m/odlitwa czyni cuda. Proszę. Dziękuję wszystkim za uwagę :)

Gość gość
Bóg nie miłuje TAKIEGO PiSu. Tylko się nie zdziwcie kiedy zamiast do nieba traficie do piekła Pisiorki

Gość gość
To już taki ten PiS jest zły że nawet trafi do piekła .Choć od siedmiu lat nie rządzi :-):-):-):-)

Gość gość
Jeśli wyborcy PIS trafią do piekła to przynajmniej nie będzie nudno. Nie chciałbym dzielić kotła z Panem Tuskiem czy Panią Kopacz. ;)

Gość gość
Tusk wytłumaczył by ci ze to sukces trafić do kotła a potem by z niego wyskoczył i uciekł :-):-):-):-)