Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja była dziewczyna potwornie mnie zbluzgała i to wielokrotnie

Polecane posty

Gość gość

Mimo że minęło od tego momentu prawie 5 miesiecy to jak wszedłem na naszą rozmowę to dalej mnie to boli. Byliśmy razem 2 miesiące ale to był horror, nie szanowała mnie a ja dawałem do zrozumienia że ona się zmienia w bardzo złą stronę. Była toksyczna, zerwała przez telefon a potem wróciła, na końcu pijana obmacywała i całowała się w klubie. Wkurzyłem się i zerwałem. Niestety ona potrafiła strasznie bluzgać. Mam ok wiadomości liczace łacznie prawie 3tys słów w których na koniec związku mnie wyzywała od szmaciarzy, zjebów,ludzi bez przyszłości, maluczkich karakanów,g****ojadów, że skończę w rynsztoku, ze ona chce patrzeć jak będę się staczał, że jestem p******y po matce i wiele innych... W życiu nie spodziewałem się że coś takiego usłyszę,bo starałem się jak mogłem a na zakończenie dostałem taką wiązankę bluzgów i przekleństw. Nie mogę sobie z tym do końca poradzić bo mimo że nic do niej nie czuję to strasznie mnie to boli.

Gość gość
na dodatek pisała do moich znajomych, opowaidała im niestworzone historie na szczeście nikt nie uwierzył bo wszystko zmyśliła

Gość gość
a za co powinna cie byla szanowac?

Gość gość
ona cały czas myślała o byłym facecie i mnie do niego porównywała na każdym kroku a potem dodawała on miał fajne to... ale to masz też x fajne. Nie szanowała mnie jako osoby, ani poglądów politycznych, społecznych , ideologii , niczego. Po tym jak spotkała się z moją matką miała do mnie pretensje "jak ja z nią wytrzymuję?", jak spotkała znajomych to powiedział a że "dlaczego ja z nimi trzymam?" i dokładnie mnie o to przepytywała,a na końcu dodała "no widzisz, oni mają inne poglądy od ciebie więc nie są już tobie potrzebni, olej ich!" i "ja tobie nie wystarczam!?". Najgorsze było to że czepiała sie bardzo dobrych ludzi ,którzy mimo tego jak wygląda świat mają zasady i do tego są na poziomie.Chciała mnie ograniczać. Śmiała się z muzyki którą słucham, z marzeń, ze wszystkiego... Po prostu terror, miałem tego dosyć ale ona mnie wyprzedziła.

Gość gość
laska szybka jak torpeda po prostu mozna powiedziec :classic_cool:

Gość gość
nawet nie potrafiła się zakamuflować

Gość gość
gdzieś ty ja facet znalazł?

Gość gość
ale ciupciało się fajnie ??