Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamuśka91

Moja prawie 3 letnia córka robi kupę w majtki

Polecane posty

Witam, Mam wielki problem i szukam pomocy!!! Moja córeczka ma 2 lata i 7 miesięcy od pół roku woła ładnie siku nawet w nocy woła i choć zakładamy jej pampersa na noc rzadko rano ma mokro, ale za to kupę...:( szkoda słów raz zrobiła na nocnik i tylko tyle :( cały czas robi kupę w majtki, nic nie pomogło nagrody, tłumaczenie, pranie majteczek, prośby, kary, po prostu nic! zachowuje się jak by nic sobie z tego nie robiła. Jest mi naprawdę ciężko bo gdzie bym nie poszła to że ale wstyd taka dziewczynka i jeszcze kupę w majtki robi :(i pomału wysiadam nerwowo. Ona jest naprawdę bystrą dziewczynką dużo mówi szybko się uczy no ale te robienie kupy w majtki :( Proszę pomóżcie

Gość gość
Przerabia łam problemy z defekacja u dziecka. Poczytaj o tym. To forma anoreksjii (czy innych zaburzeń odzywiania) -tak się objawia przed 5 r.ź. To grupa chorób których źródło jest w rodzinie. Wszystko u was ok?

Gość gość
W sensie czy ok w domu? Ja miałam konflikt z mężem ostry i młoda tak odreagowala. Dobry psycholog dziecięcy i przed 4 urodzinami miałam to za sobą

Gość wifigdańsk
jestes matka i znasz najlepiej swoje dziecko,poswięć kilka dni na obserwowanie jje i jak zauwazysz ze zaraz bedzie robić ( sa takie zwiastuny,napina się,robi czerwona,zaczyna stękac itd) to zaraz sadzaj ją na nocnik lub od razu do ubikacji. choc tez uwazam ze to moze byc kwestia psychiki- moja miala niespełna 2 i juz robila jedno i drugie na nocnik.

Gość gość
Autorko mam to samo z synkiem.Jest w wieku Twojej córki. Siku wola od pół roku, a do kupy na nocnik lub na podkładce do kibelka za nic nie chce się przekonać. Gościu u nas w domu nie ma żadnych problemów czy napiętej atmosfery. Co mogę zrobić aby się przekonał do nocnika?

gdy mała robiła kupę ten 1 raz na nocnik miała zatwardzenie i teraz gdy robi w majtki i pytam dlaczego nie wołała to powiedziała mi że ją boli i się boi, wydaj nam się że się wystraszyła

Gość gość
Hej. Mnie jako małemu dziecku wypadał o***t. Może sprawdzić w tą stronę, może faktycznie ją boli? Może ma hemoroidy? Zdarzają się u dzieci.

Gość mamuśka91
sprawdzałam z nią jest wszystko ok już naprawdę nie mam sił na nią. Gdyby zrobiła ta kupę raz i porządnie to jeszcze ok ale ona wstrzymuje i dziennie przebieramy ja tak 6 razy. Proszę pomóżcie