Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki na tym forum są wyjątkowo głupie

Polecane posty

Gość gość

siedzę tu dziś pół dnia, bo muszę leżeć, przejrzałam swoje ulubione stronki (niewiele ich bo na co dzień nie jestem niewolnicą internetu) i zajrzałam na kafeterię. Niestety dawno nie byłam, widzę, ze zmiany są straszne, ale chyba wraz z poziomem graficznym spadł poziom użytkowników. Czytałam temat o wydawaniu kasy na siebie, a tam jakaś mamuśka pisze o znajomej, która jest "tajlandką":O wchodzę na temat o nocniku a tam "komętarze" mnie kują w oczy. Czy naprawdę matki z tego forum są lekko przygłupie? wchodzę na jakiś temat o zajściu w ciążę, a tam laska się pyta czy test który kupiła w aptece jest tylko dla kobiet po zapłodnieniu in vitro, ponieważ te magiczne dwa słowa zostały na nim umieszczone:O

Gość gość
A ty jesteś przygłupia by obszrnie WYTŁUMACZYĆ swoja obecnośc na forum, sugerując że w życiu codziennym masz tak zaaajebiście że na forum nie wchodzisz? Idiotka z ciebie totalna :) :classic_cool:

Gość gość
droga damo matki generalnie sa wyjatkowo glupie wobec tego mam nadzieje ze nie masz dzieci :)

Gość autorka0101
wiem, że jestem idiotką, bo na kafe nie byłam od nawet nie pamiętam jakiego czasu, ale wtedy forum jeszcze wyglądało inaczej. Kiedyś spędzałam sporo czasu tutaj, ale potem zaczęłam pracować i czasu tyle nie mam więc zapomniałam o starej dobrej kafeterii;) Oczywiście przez ten czas strasznie się uwsteczniłam i zostałam idiotką:P Nie rezygnujcie z kafe dla dobra waszych dzieci!

Gość gość
Ojej podjełas prace i już upośledzona nie jesteś? Ojejejejej

Gość autorka0101
No właśnie jestem, bo tutaj nie wchodziłam:) Tylko normalne i mądre osoby tutaj wchodzą, a potem spotykają się ze znajomymi tajlandkami i opowiadają o komętarzach na kafeterii:) Ja tak nie robie jestem więc uposledzoną idiotką. P.S. nie myslałaś o odwyku? chyba troszkę zazdrościsz, że ja tu nie zaglądałam tyle czasu:P

Gość gość
Tak zazdroszczę wiesz, jak sraczki sąsiadowi. Jesteś naprawdę totalnie żałosna. Wyobraż sobie że ja pracuje już od 10lat, wiec nie podnieca mnie to że w końcu po latach zasiłku znalazłaś prace w biedronce :)

Gość gość
A wiec witaj glupia matko :-D

Gość gość
No widzisz Autorko, już pierwsza odpowiedz, a za nią kolejne potwierdziły Twoje teorie☺ się tylko głupie, ale jeszcze straszne ujadaczki. Chyba targowiska w ich miastach nie ma.

Gość gość
Jesteś pewna że kuja a nie kluja w oczy? :D chyba też za mądra nie jesteś.

Gość autorka0101
już? poczułaś się lepiej? super:) cieszę się, że mogłam pomóc:) A tak na marginesie nigdy nie byłam na zasiłku dla bezrobotnych, ale jak mnie spotka owo szczęście to napisz jak cię znajdę, bo widzę, ze jesteś oblatana w tych sprawach. I jeszcze może w tej Biedronce byś mi pracę załatwiła:)

Gość autorka0101
zjadłam literkę "ł", wiem, że się pisze "kłują":)

Gość sarpanitu
Wypowiedzieć się pod gość nie problem :D Swoją drogą też z sentymentu zaglądam, dawno temu na kafe siedziałam, ale teraz to jest jakaś masakra.

Wiesz, większość jest normalna. Jednak kobiety należące do tej większości nie piszą w kółko ciągle tych samych głupich, infantylnych komentarzy, więc nie rzucają się w oczy.

Gość gość
Tak tak, ty zjadłaś literkę a inne przez przypadek napisały z błędem :D co za hipokryzja

Gość autorka0101
zjadłam literkę to się nazywa literówka, gdybym napisała "kóją" to mogłabyś się przyczepić, że jestem jakąś analfabetką, ale zauważ, ze pani pisząca o komętarzach nie popełniła literówki, a już na pewno nie zrobiłą tego pani która ma znajomą tajlandkę:P O teście do in vitro nie wpomnę:D

Gość gość
Najłatwiej widzieć czyjeś błędy a swoich nie zauważać :)

Gość gość
jeszcze ja tylko dopisze ze hitem bylo to jak jedna uzytkowniczka spytala czy test na bete mozn w aptece kupic:D to ta sama pewnie co pisala o tescie in vitro

Gość autorka0101
ale ja zauważam swoje błędy jesli je robię. Przyznaję się, że interpunkcja nie jest moją mocną stroną i przyznaję się, żę zdarzają mi się literówki.

Gość gość
co do "komętarza" to ta Pani przeprosiła poniżej swojego postu za błąd... Cóż każdy je popełnia. Często napiszę, coś źle z pośpiechu (tak jak słyszę). W czasach internetu dużo osób ogonków nie używa i takie błędy wychodzą. A co do ciebie to też ładnie pojechałaś i nie wiem czy to literówka, czy tylko chciałaś kogoś pojechać, a sama lepsza nie jesteś.

Gość gość
a moją mocną stroną np. nie jest ortografia (chwała za worda). Z resztą nie od dziś wiadomo, że polski jenzyk to trudny jenzyk ;P

Gość gość
wg autorki jesteś głupia, bo nie umiesz poprawnie pisać, albo zadajesz jakieś pytanie, które cię trapi, na forum (które służy do tego właśnie), a ktoś inny zna odpowiedź.

Gość gość
btw jedziesz po polkach, że byki strzelają to co powiesz o amerykanach, którzy w high school cały czas uczą się literować co trudniejsze wyrazy ;) a podczas rozmów w anglojęzycznym gronie trzeba przeliterować nazwisko ;) i jakoś nikt się nie śmieje z anglików, że nie ogarniają swojej transkrypcji fonetycznej ;P

Gość gość
oj kobieta się nudzi w domu i postanowiła nam oznajmić, że jesteśmy głupie, bo zakładamy głupie tematy, więc sama założyła temat o tematach, które są głupie :D

Gość autorka0101
daleka jestem od brania przykładów z amerykanów:) Nie jest to zbyt mądry naród i zgadzam się, że polski to trudny język, ale jeśli ktoś nie wie jak się nazywa kobieta pochodząca z Tajlandii to niech nie tworzy nowych słów, a napisze po prostu, że osoba z tego i tego kraju, a nie jakieś tajlandki wymysla:D Poza tym ja nigdzie nie napisałam, że tematy zakładane są głupie, bo temat z testem do in vitro docelowy był inny, autorka później o to zapytała i mów sobie co chcesz, ale żeby pomysleć, iż są specjalne testy ciążowe dla kobiet zapładnianych in vitro, które sprzedają masowo w aptece to naprawdę trzeba być głupim:O

Gość gość
pewnie ta kobieta bardzo chciala zajsc w ciąże, a ze wyszedł negatywny to robiła obie nadzieję, że może test zły, a może poprostu brak wiedzy. Nie wiem... a co do "tajlandki" to ludzie tak mówią. Mnie np. irytuje, jak kto ś myli "bynajmniej" i "przynajmniej"... w tv, wykładowcy na uczelni, nauczyciele... kuźwa wszyscy. Może zmieńmy znaczenie tego słowa i nie będzie problemu :D

Gość gość
autorko, a jak się nazywa wg ciebie mieszkanka Tajlandii? tutaj masz znaczenie kochana... "Tajlandia - Tajlandczyk, Tajlandka; ale: Taj, Tajka, Tajowie jako przedstawiciele narodowości tajskiej, zamieszkującej Tajlandię, "

Gość autorka0101
o, też mnie to wkurza, że ludzie nie rozumieją znaczenia słów, których używają. Niestety bynajmniej jest nagminnie mylone z przynajmniej i o dziwo spotkałam nawet polonistów z zawodu, którzy nie rozróżniali tych słów:O O "tajlandkach" naprawdę pierwszy raz przeczytałam tutaj:D w pierwszym momencie pomyslałam, ze to może jakaś ksywka:D Kiedyś jeszcze moim faworytem na tym forum była "beszczelność" i "flustracja":P Na slubnym za to laski często pisały o swoich "nażyczonych".

Gość gość
chrzesna i chrzestna są mylone często