Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Matki na tym forum są wyjątkowo głupie

Polecane posty

Gość autorka0101
mieszkanka Tajlandii to mieszkanka Tajlandii, to, że gdzieś mieszkasz np. w Anglii nie robi z ciebie Angielki:P Natomiast kobieta pochodząca z Tajlandii to Tajka, a nie "tajlandka", tak samo jak mieszkanka Niemiec to Niemka a nie "niemczynka".

Gość gość
wkleiłam ci przecież i poszukaj w słowniku, że mieszkanka tajlandii to tajlandka, a osoba pochodząca z tajlandii to tajka

Gość autorka0101
autorka słynnej "tajlandki" nie pisała o mieszkance Tajlandii, bo mieszkała z tą kobietą jak się nie myle w Niemczech. Pisała o tajce i tyle. Nie ma się o co kłócić.

Gość gość
mówiłaś sama, że "o tajlandkach usłyszałam pierwszy raz tutaj" więc znaczy, ze nie wiesz, że to słowo istnieje... widzisz każdy ma braki.

Gość gość
autorka jednak nie jest taka mądra hahaha

Gość gość
moze poszla spac bo nie jest tak p******a jak ty i ja i umie sie oderwac od tego forum:D swoja droga kafe strasznie wciaga pierwsze co robie to wlaze tu rano i tez pracuje i mam mase zajec a nie potrafie sie opamietac

Gość gość
nie no jak mam akurat wolne w tym tygodniu, a że nie mam ciekawych zajęć (no trudno, zdarza się), to tutaj sobie czytam i zainteresowało mnie to, że kobieta walnęła byka na samym początku, a teraz się miga :D

Gość gość
"Matki na tym forum są wyjątkowo głupie" A więc autorka również napisała to o sobie skoro tutaj przebywa. Nie nie nie tłumacz się że tylko na chwile tu jesteś. Niestety twój założony temat również jest zbyt mądry. Kompletnie nie wnosi niczego. Niczego co by mogło wnieść jakąś pożyteczną więdzę na temat życia

Gość Ta od tajlandki
Ciesze sie, ze jestem dla Ciebie idiotka ;) . Pewnie nie moglas spac cala noc ? :D Podziwiam twoja "inteligencje"!! Jakbym sie wychowala w polsce to pewnie potrafilabym lepiej odmieniac, a z sobotniej polskiej szkolki niedzielnej tyle wlasnie potrafie i nie uwazam sie za glupka ;) . Nie wiedzialam jak po polsku nazwac kogos z tajlandii ale , ze to "tylko" forum wiec napisalam tak jak sobie sama przetlumaczylam "Thailänderin" . Wybaczysz mi ? :D

Gość gość
Ups zjadlam. "i" ., i niedzielnej :D

Gość gość
Oh a wiec, ze co ? "Tajlandka" jest poprawnie?? :D a ja juz tu skruche okazalam i sie tlumacze :)

Gość gość
Taka jesteś mądra, tak się czepiasz błędów innych i KUJĄ Cię w oczy a KUĆ to można mury (poprawnie gdybyś chciała wiedzieć pisze się - kłują). Generalnie się zgadzam- poziom kafe i pod względem pisowni i kultury jest niski.

Gość gość
Same polonistki i intelektualistki tu siedza ., Bosche ...

Gość Ledzia Zedzia
Ale kał.