Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pieczarka Barwalde

Eurokontakt Wrocław Zbiór Pieczarek w Barwalde

Polecane posty

Witam, chcę ostrzec wszystkich przed wyjazdem z biura pośrednictwa pracy z firmy Eurokontakt z Wrocławia na zbiór pieczarek u pracodawcy Haiko Siwek w Barwalde ... obiecana praca przez panią Kasię z firmy Eurokontakt nie jak ma się z rzeczywistością ... brak pracy po kilka dni w tygodniu, praca przez 2 -4 godziny dziennie zamiast obiecanych (telefonicznie przez panią Kasię pracownika Eurokontaktu - przynajmniej tak się przedstawiała) minium 8 godzin dziennie , nadzór jak w typowo hitlerowskim obozie pracy nadzorowany przez naczelną garbatą faszystkę Suzi (nie chodzi tutaj o ciężar wykonywanej pracy tylko o sposób podejścia do pracownikó - w Polsce nawet świń się tak nie traktuje ) opłaty za nocleg 5 euro na dobę bez względu na to czy jest praca czy też jej nie ma ,Pani Katarzyna z Eurokontaktu opowiada steki pierdół i nawija makaron na uszy , każdemu kto jest w potrzebie i chcę zarobić jaką kolwiek kasę ,co ni jak ma się z rzeczywistością ... za te pieniądze można znaleść bez problemu pracę w Polsce i z pewnością bez ponoszenie takich kosztów i rozłąki z rodziną , firma EuroKontakt z Wrocławia wzorowo wypełnia swoje obowiązki zawarte w umowie tzn przewozi pracowników pod wskazany adres , natomiast pani Kasia (pracownik Eurokontaktu) kłamie jak z nut aby zwabić klientów na przewóz do obojętnie jakiego pracodacy bez względu na to czy jest tam praca czy też jej nie ma , proszę darować sobie komentarze typu , było trzeba nie wyjeżdżać z Polski i tego typu podobne . Wpis ten ma na celu ostrzeżenie przed korzystnieniem z usług pani Kasi z Eurokontaktu , która naciąga ludzi na wyjazdy na których brak pracy a główną myślą przewodnią takich wyjazdów jest BEZROBOCIE ZA GRANICĄ

Gość Pracowity23
Trzeba czytać umowy. Jak się nie czyta, to pretensje można mieć tylko do siebie. Ja jestem na wyspach dzięki euro kontakt i miałem zapewniony dojazd, nocleg i firmę w której miałem pracować. Jak wiadomo firma montażowa jak ma zamówienia to pracuje jak nie to nie pracuje. Jak mieliśmy wolne, to dorabiałem roznosząc ulotki, albo kosiłem trawniki. Jak z kogoś się lenistwo wylewa to i nawet po milion dolarów pod nogami się nie schyli. Pozdrawiam

Gość KarolPol
Nie rozumiem ludzi. Jeśli czujesz się oszukana to zgłoś sprawę do sądu. Chyba, że nie masz żadnej umowy, a to już Twój błąd. Ja wyjeżdżałem z eurokontaktem już trzy razy i za każdym razem było tak jak w umowie. Pieniądze się zgadzają i o to właśnie chodzi

Gość gość
Jak wygląda podpisywanie umowy z eurokontaktem? trzeba to zrobić osobiście, w którejś z siedzib ich biura? i ile czasu trwa załatwianie pracy aż do wyjazdu?

Gość marysika
ja tam bylem 3 razy w wakacje i musze sobei pochwalic, swietne pieniadze jak za zbieranie owocow, warunki mieszkalne calkiem spoko, nie zaluje ze pojechalam z nimi