Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasi bezdzietni znajomi

Polecane posty

Gość gość

Czemu nie zdecydowali się na dzieci i skąd wiecie, że tego żałują??

Gość gość
Może się zdecydowali ale nie mogli mieć? Co 5 para nie może mieć dzieci.

Gość gość
znajoma nie lubiła dzieci mówiła że nie chce potem hajtnęła się z jakimś dzieciatym ruskiem który był przestępcą tłuk ją uzależnił a potem policja go zgarnęła i wywaliła z polski dziewczyna nie ma nikogo zawsze na takich palantów trafiała ma problem alkoholowy i chyba bo to tylko moje przypuszczenie że i narkotykami chodzi do psychiatry też coś bierze ryczy że jej życie nie ma sensu i nie ma nawet dziecka

Gość gość
ja jestem jedyna bezdzietna :) i uff, dobrze, że tak wyszło, wszystkie się pospieszyły i teraz co ? ani wykształcenia co u poniektórych, ani pracy, rozwódki...masakra, nie ma co się pchać za szybko... gość dziś też mam taką bliższą koleżankę, twierdziła jak ja, po co jej wcześniej dziecko, w ogóle po co jej to,woli miłość przelać na psa, etc etc, niedługo potem poznała faceta i szybko zaszła, facet oczywiście okazał się totalnym gnojkiem no i dziewczę musiało go pogonić, ale ile nerwów z tym związanych... wiecie, alimenty i inne pierdoły, a gnojek ma w dooopie nawet własne dziecko. I teraz co? ona sama wychowuje dzieciaka, ani pracy nic... :s Gdyby nie to, że dziewczę jest zaradne i ładne (więc pewnie szybko kogoś pozna), to bym jej przyszłość widziała w naprawdę czarnych barwach.

Gość gość
Zawsze wypowiadacie się, ze znacie wiele bezdzietnych par i wszyscy żałują. WYmyslacie to sobie, czy faktycznie tak wam wielokrotnie mówili? Skąd to wiecie. Nie jeden raz słyszałam, ze macie taką opinie o ludziach i widze, że teraz nikt się nie wypowiada.

Gość gość
większość moich znajomych jest bezdzietna, z dzietnymi zresztą trudno mi się zadawać, bo są nudni jak na mój gust[nie wszyscy, ale większość "dziadzieje" przy dzieciach]. a co do żałowania, to nie wiem w jakim jesteś wieku[50 +?], bo moi znajomi mają średnio 30 lat, więc czego tu żałować jak nadal jesteś w wieku reprodukcyjnym..

Gość gość
gość dziś dokładnie, ja mam 28 i jestem właśnie bezdzietna, faktycznie unikam już dzieciatych znajomych (moi rówieśnicy i 30+), rozmawialiby jedynie o swoich pociechach czy truliby mi tyłek swoimi problemami, co mnie to kurde obchodzi ? mogę pogadać, owszem, ale skoro mnie mają gdzieś lub ktoś leci, żeby mi się wypłakać w rękaw, to sorry, spadać na drzewo. Mam własne życie, własne problemy, dzieci mi jeszcze nie w głowie, jak to mówię, to patrzą na mnie jak na jakąś nienormalną, ale mnie to bawi szczerze mówiąc :)

Gość gość
Znam bezdzietna pare Nas:-D Nie zalujemy ale mamy jeszcze z 10 lat na zmiane decyzji (29 i 31) :-)