Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

temat pracy licencjackiej

Polecane posty

Gość gość

jestem na III roku kierunku finanse i rachunkowość i właśnie stoję przed wyborem tematu pracy licencjackiej. Mój promotor podał mi 3 zakresy z których mogę napisać pracę i są to: -biznes plan -analiza finansowa przedsiębiorstwa -analiza rentowności i płynności finansowej przedsiębiorstwa Jak myślicie który obszar jest najbardziej ciekawy, bezpieczny i do którego będzie można jakoś sprawnie dobrać literaturę?

Gość gość
ja bym wybrała albo 2 albo 3, bo czuję, że sporo można by coś napisać, mnóstwo jest książek doty. finansów itd

Gość gość
bezpieczny w sensie, że nie chcę wejść w coś co potem okaże się bardzo skomplikowane bo niestety przedmiotów takich jak biznes plan i zarządzanie rentownością i płynnością finansową jeszcze nie miałam (będą realizowane dopiero w tym semestrze)

Gość gość
jak dobrze ugryziesz, że tak powiem, to tak, bezpieczne tematy :) ofc wszystko na przykładach wybranych przedsiębiorstw na bank.

Gość gość
ja bym wzięła analizę finansową przedsiębiorstwa X. Pytanie tylko czy masz jakieś upatrzone przedsiębiorstwo na podstawie którego mogłabyś to napisać? Ja miałam analizę potrzeb szkoleniowych firmy, która 'współpracowała' z uczelnią. Myślałam, że zwariuję bo strasznie ciężko z nimi było, jak przyszło co do czego to nic nie można było się od nich dowiedzieć :/ Połowę analizy zrobiłam 'na czuja', szczerze powiedziałam promotorowi że część może być nieprawdą, ale w dobrej wierze sama sobie wymyśliłam, bo nikt nie chciał udzielić mi odpowiedzi. Jakoś przeszło ;)

Gość gość
nie niestety nie mam jeszcze upatrzonej żadnej firmy ;/ jak na razie mamy ogólnie się określić z jakiego zakresu chcemy pisać pracę ale chyba z tego co napisałaś warto już na tym etapie poważnie się zastanowić nad wyborem firmy :)

Gość gość
Nie masz czasu? Zależy Tobie na dobrej ocenie? Masz do napisania pracę zaliczeniową, licencjacką, magisterską lub inną? Dobrze trafiłeś !!! Pomożemy napisać Tobie niepowtarzalną, profesjonalną pracę nawet w bardzo krótkim terminie. Wszystkie nasze prace są przygotowane jednorazowo i zgodnie z indywidualnymi wymaganiami. Nie prowadzimy sprzedaży ani nie udostępniamy wcześniej wykonanych opracowań i innych materiałów, kierując się zasadą i dobrem naszych klientów. Dokonuję również korekty stylistycznej prac oraz dopasowuję je do zasad panujących na Twojej uczelni. NIE POBIERAM ZALICZEK. PRZED WPŁATĄ WYSYŁAM RAPORT ANTY-PLAGIATU. E-mail: alicja-bajdal@wp.pl GG 47434915