Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w uk się tak mało zarabia

Polecane posty

Gość gość

A wszystko takie drogie !

Gość gość
Bo nawet uk kiedyś mlekiem i miodem dopadł kryzys. Plus za dużo ludzi itd itp

Gość gość
Myśle, ze najtrudniej jest w Londynie: najdrożej, ciezko o prace, mnóstwo ludzi, nieadekwatne zarobki ...!

Gość gość
ale malo w porownaniu do czego???

Gość gość
Malo? To jedz do Polski! Tam sie za to swietnie zarabia

Gość gość
Mało w porównaniu do obecnych cen - czynsze, jedzenie, transport, rachunki . . .

Gość gość
ja zarabiam 1200 na rekę. Polska, miasto, 200 000 mieszkanców , więc nie P*****l :)

Gość gość
dokladnie pojedz do pl znajdz peace za min I sprobuj zyc

Gość gość
Moja znajoma pracuje w Londynie jako grafik i ma 1800 mc na rękę ! Ja jestem już 11 lat w Londynie i jest cieżko z praca, wynagrodzenia niskie, taksę nie ściemniajcie, ze są 'kokosy' i rewelacje.

Gość gość
Ha ha bo w Anglii da się żyć za 800-900 funtów miesięcznie ? :D

Gość gość
Pewnie ze sie da. Zależy jakie kto ma potrzeby. Ale 900f na jedna dupę to spoko.

Gość gość
dlaczego się mało zarabia? bo przyjechaliście i zdumpingowaliście zarobki! od początku wejścia do Unii zgadzaliście się pracować dwa razy dłużej za ćwierć stawki a teraz wielkie zdziwienie! a już najbardziej wkurzające są teksty - 900 funtów to dużo, to wystarczy - no to skoro dużo i wystarczy to po co płacić ci więcej? a porem pracodawca dochodzi do wniosku, że jak jednemu wystarczy to drugiemu i trzeciemu też musi wystarczyć! przyjechaliście do UK zrobić taki sam syf jak w Polsce i udało wam się!dziwicie się czarnym czy arabom, że się nie integrują i żyją w syfie - przecież wy robicie tak samo! jak można przyjechać tu po lepsze życie i zarobek i twierdzić, że potrzebujecie więcej niż 900 funtów?

Gość gość
900 f na jedna dupę to spoko, ha ha ha, bo co, bo na pokój i chleb starczy? No gratuluje... To nie życie tylko wegetacja.

Gość gość
Mogłabym zarobić wiecej , ale mam 1000 f na miesiąc. Wystarcza mi ponieważ mam wszystko co mi do zycia potrzebne , a nie jestem materialistka..

Gość exdebill_rzuca okiem
zaraz się dowiesz, że jesteś leniem bez ambicji, a nie niematerialistką;)

Gość gość
Ambicja ma sie nijak do zarabiania dużej kasy :D

Gość exdebill_rzuca okiem
wg niektórych kafeteryjnych mądrali zarabianie odpowiednio dużej kasy jest ambicja sama w sobie i źle jej nie mieć;)

Gość gość
Nie malo sie zarabia, tylko ty malo zarabiasz. A dlaczego tak jest? ty sam/sama najlepiej znasz odpowiedz na to pytanie.

Gość MajaWalia27
To zależy. Też jestem grafikiem i zarabiam około 1300-1500f. Mój mąż ma 2 zawody. Pracuje jako pielęgniarz 3 noce w tygodniu, poza tym ma małą firmę remontową. Jego dochód to jakieś 2300-3000f na miesiąc, zależy od zleceń( pracuje maksimum 10 dni w miesiacu dodatkowo,jeśli chodzi o firmę usługowo-remontową). Mieszkamy w Walii. Mamy 2 domki kupione za gotówkę, działkę budowlaną w Polsce. Rocznie dokładamy 150.000-190.000zł. Mieszkamy we włąsnej szeregówce w Walii. Walia jest CUDOWNA. Prawie jak moje ukochane Podlasie. Jeteśmy jeszcze przed 30-tką( ja 28, on 29 lat). Więc nie wiem gdzie się tak MAŁO zarabia. Fakt,że koszty życia w Londynie są astronomiczne,ale u nas dom w dobrym stanie kupiony na aukcji nieruchomości lub z reposesion to jakieś 50.000 funtów,nowy 75-100k.Miesięczny koszt życia rodziny z dzieckiem to 1500f, jak ma się własny domek. Z 'szaleństwami' 2000-:) źle nie jest-:)

Gość gość
na ilu jeszcze tematach będziesz wklejać te bzdety ??