Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie trzeba się bać głosować na PiS?

Polecane posty

Gość gość
ja się boje urny więc na wybory nie pójdę

Gość gość
A czego ? PiS rządził i słońce wschodzilo , ludzie chodzili do pracy ( i to bardziej) po pracy na piwo , dzieci się bawiły , tylko lapownicy narzekali .Im się pogorszylo

Gość gość
Nie wiem, czy gryzą, ale to są wybory samorządowe, a jak ktoś chce niepartyjnych fachowców, którzy są blisko problemów ludzi, znają je i są również patriotami to można głosować na MWS. Partie do Sejmu, nie sejmiku!

Gość gość
To bajki opowiadane naiwnym

Gość gość
Nie głosuję na PIS bo to oszołomy smoleńskie z dwojga złego wybiorę mniejsze zło czyli głosuję na PO

Gość gość
Na Partię Oszustów głosują niepełnosprawni umysłowo,albo złoczyńcy.

Gość gość
Poparcie dla PO wciąż rośnie, ponieważ Polacy chcą wyższych podatków, wydłużenia wieku emerytalnego, likwidacji polskiego przemysłu, totalnego bezrobocia, afer, czekania 20 lat w kolejce do lekarza, pozwolenia 3 urzędników na skorzystanie z WC, albo przesuniecie wazonu we własnym mieszkaniu, nigdy niekończących się remontów dróg, najdroższych leków, towarów na świecie, najwyższych mandatów za wszystko, najniższego oprocentowania wkładów w bankach, najdroższych kredytów, najniższych wynagrodzeń, najgorszych sędziów, uczestnictwa w wojnach w Afganistanie, Iraku Syrii i KONIECZNIE wojny z Rosją. !!!!

Gość gość
lepiej być lemingiem z PO niż urządzeniem sanitarnym do oddawania moczu- Pisuarem :D

Gość gość
polacy kochają wysokie podatki,wiek emerytalny dobija setki,płacić Putinowi krocie za gaz,polacy uwielbiają być biczowani,to analfabeci ,słuchajacy propagandy g.wyborczej ,TVNu oj biada wam biedakom ,nieukom,śmieję się wam w twarz,bo Ja swój rozum mam.Więc czytajcie polaczki nie tylko wyborczą,bo to tylko dla naprawdę nizin społecznych gazetka!!!Otwórzcie oczy trochę szerzej,czytajcie,wsłuchujcie sie też w inne media,porównujcie,zacznijcie myśleć w końcu,ludzie,chyba nie jesteście matołami,???!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Gość z 20.30 został wytresowany przez Niesiołowskiego :-) Świetnie się udało :-)

Gość gość
Wy serio myślicie że PIS w tym kraju coś zmieni ?? wy naprawdę chyba jesteście p**********i jak już to głosujcie na KNP, a nie na tych smoleńskich oszołomów co 1 palcem sprzedadzą nas kościelnym hierarchom kościelnym. Śmiać mi się chcę z takich osób no, ale co się dziwić jak my takie p******e społeczeństwo mamy co głosuję od PIS i PO aż po PSL/SLD .

Gość Myszka Mikke
wasz problem to że nie umiecie liczyć, macie nawet problem z dodawaniem, o tabliczce mnożenia nie wspomnę. Gdybyscie się w podstawówce przyłożyli do arytmetyki, wiedzieli byście że już niedługo dlug publiczny przekroczy możliwości finansowe tego państwa a więc nawet ci z was co się tu arystokratycznie zastanawiają na kogo głosować NIE DOSTANĄ PENSJI w instytucjach publicznych. Środki z UE skończą się za 5 lat - wtedy wyjdziecie na ulice, obojętnie na jaką partie z Wiejskiej zagłosujecie

Gość gość
ludzie mądrzy i rozsądni mają bardzo prosty wybór, tylko 3 opcje, dokłądnie w takiej kolejności: 1. Ruch Narodowy 2. KNP 3. PiS

Gość gość
Rocznie tysiące samobójstw z przyczyn bytowych, setki zamarzniętych bezdomnych każdej zimy, prawie cała młodzież parobkami całego świata, większość narodu wdeptana w bagno bez szans na lepsze jutro, już dziedziczna bieda, kult śmietnika i żebraka. To są sukcesy styropianowej hołoty za które płaci reszta narodu. Za ten zafundowany nam dobrobyt powinno się ich najpierw pozbawić wysługi emerytalnej , gdyż od czasu PRLu, za judaszowe dolary rozwalali jedynie gospodarkę i państwo. Symbolem ich postawy były zawsze dwie lewe ręce i gęby niedorzecznych oczekiwań typu "im gorzej, tym lepiej". Za spowodowanie niespotykanej w historii narodu emigracji zarobkowej która jest jego zagładą.Wszystko to zasługa PO i ich popleczników PSL.

Gość gość
@Myszka Mikke dziś ,,Wy serio myślicie że PIS w tym kraju coś zmieni ?? wy naprawdę chyba jesteście p**********i jak już to głosujcie na KNP, a nie na tych smoleńskich oszołomów '' x W temacie Smoleńska to akurat Korwin jest największym oszołomem. Nawet w obliczu wydarzeń na Ukrainie nie wycofał się ze swojej, mam nadzieję, że nie wyuczonej przez agentów z Moskwy, śpiewki ,,Polacy, nic się nie stało''. W każdym razie to dziwne, że człowiek, który we wszystkich innych kwestiach powołuje się na na wzorce zaczerpnięte z tradycyjnych pojęć państwowości i prawa tę fundamentalną kwestię zbywa mimochodem nie domagając się obiektywnego śledztwa. Czym innym jest twierdzić na pewno, że w Smoleńsku doszło do zamachu, a czym innym domagać się rzetelnego wyjaśnienia tego zdarzenia. To drugie pozostaje w zgodzie z naszym, biorąc pod uwagę obecną sytuację geopolityczną, interesem państwowym. Pan Mikke reprezentuje inny jeszcze pogląd: zamachu na pewno nie było. ,,Nie dysponuję dowodami na potwierdzenie mojej tezy, ale ja JKM Korwin-Mikke, namaszczony przez Boga, PO PROSTU wiem.'' ;)

Gość Myszka Mikke
do gość dziś x cytat nie z mojego postu, ja się katastrofą smoleńską nie interesuje ale prywatnie ci powiem że zal mi tylko 2 osób na pokładzie - Kurtyki i Anny Walentynowicz. Natomiast Kaczyński, z pomocą katastrofy chce swojemu bratu pomniki stawiać i na siłe wprowadzić go do podręcznikow historii jako bohatera i męczennika - nic więcej go nie interesuje bo należy do tej samej trupy aktorskiej co Tusk, Palikot i Miller która odgrywa tu zabawe w demokracje. Glosowalem na PiS i glosowalem na PO - obydwa te ugrupowanie skompromitowaly się ale to widzą ci co trochę bywali po świecie. Dla większości z was liczy się tylko gadanie jak na mszy w kościele - ladnie gada i wyciska lzy - GLOSUJECIE. M jak Miłość - to was kręci :-O żal d/u/p/e ściska jak się takie rozkminy czyta o smoleńsku, o przegranych powstaniach, o braniu w d/u/p/e :-O. A nie zastanowilo cie dlaczego nie celebruje się polskich zwycięstw? Bo Polacy zaczęliby za bardzo fikać, trza im pyski tarzać w moczu i gownie jak psom:-O

Gość gość
@Myszka Mikke dziś ,,cytat nie z mojego postu, ja się katastrofą smoleńską nie interesuje ale prywatnie ci powiem że zal mi tylko 2 osób na pokładzie - Kurtyki i Anny Walentynowicz.'' x Cytat nie z twojego postu, bo ten fragment w międzyczasie USUNĄŁĘŚ. Jeśli już to zrobiłeś, psychologu od siedmiu boleści, to nie należało zaczynać kolejnej wypowiedzi od poruszania tego wątku. Ale mimo wszystko dziękuję - przekonałeś mnie ostatecznie, że głos oddany na KNP to głos oddany na obcą agenturę. ;)

Gość gość
Co propaganda tych lajdakow zrobiła w mniej rozgarnietych glowach .Są tacy którzy mimo tych rządów gotowi dalej głosować na PO i PSL.

Gość gość
Oooo coś tu usunięto :-):-):-)

Gość gość
Janusz Korwin-Mikke to RUSKI AGENT tylko ślepy nie widzi

Gość gość
W temacie Smoleńska to akurat Korwin jest największym oszołomem. Nawet w obliczu wydarzeń na Ukrainie nie wycofał się ze swojej, mam nadzieję, że nie wyuczonej przez agentów z Moskwy, śpiewki ,,Polacy, nic się nie stało''. W każdym razie to dziwne, że człowiek, który we wszystkich innych kwestiach powołuje się na na wzorce zaczerpnięte z tradycyjnych pojęć państwowości i prawa tę fundamentalną kwestię zbywa mimochodem nie domagając się obiektywnego śledztwa. Czym innym jest twierdzić na pewno, że w Smoleńsku doszło do zamachu, a czym innym domagać się rzetelnego wyjaśnienia tego zdarzenia. To drugie pozostaje w zgodzie z naszym, biorąc pod uwagę obecną sytuację geopolityczną, interesem państwowym. Pan Mikke reprezentuje inny jeszcze pogląd: zamachu na pewno nie było. ,,Nie dysponuję dowodami na potwierdzenie mojej tezy, ale ja JKM Korwin-Mikke, namaszczony przez Boga, PO PROSTU wiem.'' oczko.gif xxx to na kogo glosowac w tym p***********m kraju. Na pewno nie na PO PIS PSL SLD bo oni już swoje nakradli. W PIS same komuchy chyba więcej tam komuchów mają niż w SLD , SLD to samo komuchy, PSL kolesiostwo , kumoterstwo więc na nich też nie ma co głosować, na PO wiadomo zresztą ... KNP ruski agent . Czyli w tym poj/e/banym kraju nie ma na kogo głosować i dziwić się że ludzie nie idą głosować niby przekonują do głosowania, ale na kogo ma głosować na mniejsze zło ?? Na pewno nie ma co głosować na tych z rządu. Korwin jeszcze nie miał władzy to może pora mu dać szansę, a jak będzie taki jak ta cała banda z Sejmu czyli afery kolesiostwo to tylko spieprzać z tego kraju bo tu nie ma przyszłości.

Gość gość
myśle,że priorytetem dla Polaków,powinno być odsunięcie od koryta obecnie rządzących(tu masa epitetów,powszechnie uważanych za obraźliwe,rasistowskie i antysemickie)... a czy będzie to partia x czy y,to już bym na drugi plan odstawił...

Gość gość
no zgoda,ale ja wykluczę z tego grona partię jkm i tego od wibratorów...

Gość gość
Dyscyplina klubowa powinna być zakazana ustawowo. Zresztą narusza ona konstytucyjne prawo do własnego zdania. Poza tym ludzie głosują na swojego przedstawiciela do sejmu i senatu za to jakie ma poglądy i co sobą reprezentuje. Więc po przez głosowanie niezgodne ze swoim sumieniem naraża zaufanie wyborców. A po zniesieniu dyscypliny, kolejnym krokiem powinno stać się odpowiedzialność cywilno-prawna za głosowanie inaczej niż w wyborczych obietnicach. Bo dziś delikwent się może tłumaczyć, że prezes mu tak kazał. A jak by nie patrzeć to poseł jest dla ludu, a nie lud dla posła

Gość gość
TYLKO I WYŁĄCZNIE NA PO hipokryc****islamisci z k***iątkiem martusią i jej bachorami niech na siebie glosuja

Gość gość
Przede wszystkim powinna zmienić się ordynacja wyborcza!Dziś nie głosujemy na konkretnego czlowieka tyko de facto na partię a prezesik jest panem życia i śmierci.Efekt jest taki że od lat przy korycie te same świ;nie i nic nie można zrobić żeby je ruszyć.

Gość gość
gość 2014.10.18 A czego ? PiS rządził i słońce wschodzilo , ludzie chodzili do pracy ( i to bardziej) po pracy na piwo , dzieci się bawiły , tylko lapownicy narzekali .Im się pogorszylo x chyba ich radni i księza chodzili do pracy....mnie PiSowski s******l chciał zwolnic

Gość gość
Ale co propaganda tych lajdakow zrobiła w mniej rozgarnietych glowach .Są tacy którzy mimo tych rządów gotowi dalej głosować na PO i PSL.