Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monia737

Jest ich dwóch

Polecane posty

Gość Monia737

Byłam na kilku spotkaniach z jednym facetem i na kilku spotkaniach z drugim, bez seksu, same pocałunki i dzisiaj stoję na rozdrozu bo nie wiem którego wybrać . Jak dokonać wyboru zeby nikogo nie skrzywdzić :(

Gość gość
Żadnego, wybierz trzeciego. I tak będziesz miała zawsze dylemat. Widać tak lubisz :D

Gość Ewelin654
Też miałam taki dylemat, ale w którymś momencie stwierdziłam, że bardzo mnie to męczy i w końcu muszę dokonać wyboru. Wybrałam jednego z nich i nie żałuję a było to ponad 2 lata temu :)

Gość gość
usłyszałam bardzo fajny tekst kiedyś, mianowicie: ''Jeśli kochasz dwóch chłopaków jednocześnie i nie wiesz, którego wybrać, to zawsze wybierz tego drugiego, bo gdybyś naprawdę kochała pierwszego, to nie zakochałabyś się w drugim''

Gość gość
Nie mamy żadnych bliższych danych, żeby Ci doradzić. Słuchaj serca. Może to żaden z nich, skoro masz wątpliwości. Gdyby jednen z nich był naprawdę ważny dla Ciebie, tobyś już nie miała chęci na spotkania z drugim

Gość gość
Ja bym ich wyprubowala w lozku.

Gość gość
Właśnie z tego powodu nie ciągnie się dwóch srok za ogon, bo którego byś nie wybrała, to i tak będziesz zastanawiać się jak to byłoby z drugim.

Gość gość
Bierz tego co więcej zarabia i ma większego penisa, będziesz miała dylemat jeśli jeden ma wysokie zarobi i małą kuśkę, a drugi mało kasy i dużego ptaka :P

Gość gość111
Też tak uważam, że jakby w Twoim sercu na 100% był ten pierwszy to nie chciałabyś się spotykać z tym drugim.

Gość gość
Ten cyctat ma sens gdy juz z jednym facetem jest sie jakis czas, po czym poznalo sie drugiego. A z postu autorki wynika ze ona poznala ich w podobnym czasie, za krotkim zeby sie jeszcze w kimkolwiek zakochac. Tez kiedys mialam dylemat krecac z kilkoma, to co mi pozostaje poradzic to na razie nie podejmowac zadnej wiazacej decyzji tylko dalej spotykac z dwoma i zobaczyc z ktorym lepiej sie dogadujesz i bardziej iskrzy. Po jakims czasie to sie wyklaruje, i nie bedziesz juz miala watpliwosci, naprawde. Ewentualnie dylemat, jak delikatnie splawic tego niewybranego.

Gość gość
bierz drugiego, bo jeśli faktycznie czułabyś coś/kochałabyś pierwszego, to nie spotykałabyś/zakochałabyś się z/w drugim ;)