Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

traktuje mnie jak zabawke

Polecane posty

Gość gość

znam go dwa lata.. Przez rok spotykaliśmy się po czym stwierdziliśmy ze spróbujemy być w związku..Było okropnie, ciągle mnie ignorował..Kiedy się widzieliśmy wszystko było w jak najlepszym porządku: przytulał, całował.. natomiast kiedy nadszedł koniec spotkania cisza, weekend nie odbiera telefonu, kiedy dzwoniłam po pare razy wyłączał telefon. Stwierdziłam ze nie chce dalej tego ciągnąć.. Oczywiście po naszym rozstaniu nie odzywał się kiedy nagle po trzech miesiącach dostałam od niego wiadomość ze miał ze mną erotyczny sen i ciągle o mnie myśli, spotkałam go dwa miesiące temu.. Świetnie nam sie rozmawiało i spotkaliśmy sie jeszcze raz tydzień później.. i znowu było to samo gadanie jaka jestem piękna, mieszanie mi w głowie..zaprosił mnie do siebie wieczorem na mecz, pojechałam i było tak jakbyśmy znowu byli parą, przytulanie,całowanie,świetnie sie dogadywaliśmy.. rano kiedy wróciłam do domu oczywiście pisał,ze jestem piękna ze załuje ze wszystko tak szybko mineło Nie odzywał sie od tamtego czasu az do dziś.. Rozmowa doprowadziła nas do kłótni.. Myślałam, ze rozmawiamy szczerze,na poziomie..Kiedy napisałam,ze w dalszym ciągu mina nim zalezy napisał mi,ze mi współczuje tego,ze w dalszym ciągu mi nie przeszło.. Kiedy odpisałam mu pytając sie go czy jemu całkowicie przeszło napisał DOBRANOC ;) Nie wiem co mam robić.. na spotkaniach traktuje mnie jak swoją dziewczynę po czym nie odzywa sie przez miesiąc..

Gość gość
Sprawdź, czy spotyka się z inną... Pomożemy Ci w każdej sytuacji! Testowanie wierności,rozwody,zdrady, badania DNA, badania wariografem, porwania, ustalenie miejsca pobytu, poszukiwania mienia i osób, wykrywanie kamer,podsłuchów, oprogramowania szpiegowskiego... Z NAMI DOWIESZ SIĘ PRAWDY! Jesteśmy zespołem doświadczonych detektywów i prawników. DOJAZD DO KLIENTA, CENY USTALANE INDYWIDUALNIE- NA PEWNO SIĘ DOGADAMY;) ZADZWOŃ: 572611122 e-mail: biuro@veritas24.pl JESTEŚMY DO TWOJEJ DYSPOZYCJI 24/7 ZA KAŻDEGO KLIENTA, KTÓREMU NAS POLECISZ 20% DLA CIEBIE !!

Gość gość
On nie traktuje cię jako "swoją dziewczynę" tylko łatwą panienkę do ciupciania, i watro mieć tego świadomość.

Gość gość
tak ,zlewa Cie totalnie, olej i jego radzę Ci dobrze i szukaj następnego ;) nie daj sie tak traktować i nie pros o uczucie więcej

Gość gość
On cie lekcewazy.....szkoda, ze tego nie widzisz i dajesz soba pomiatac. Opamietaj sie!!!