Gość gość Napisano Październik 18, 2014 ja myślę, że jestem coraz bliżej tego, by w końcu popełnić samobójstwo. nie kwalifikuje się jako jednostka do funkcjonowania w społeczeństwie, a tym bardziej jako jednostka zasługująca życia na tej planecie. po prostu muszę odpuścić, wtedy ludzie będą zadowoleni. nie chcę już być ośmieszany i wykorzystywany. mam dość stosowania na mnie technik manipulacji dzięki którym podejmuje życiowe wybory pod ich wpływem. ja jako całość jestem po prostu beznadziejny, to, że obdarzono mnie urodą taka, a nie inną jeszcze nic nie oznacza. liczą się umiejętności korzystania z własnego intelektu, którego ja niestety mam niedosyt. wstydzę się siebie i nienawidzę jednocześnie za to, że musiałem urodzić się głupi. nie chodzi mi o głupotę w ogólnym tego słowa znaczeniu, tylko o to kim jestem i jak postrzegają mnie inni - jestem beznadziejny, a efekt flynna niestety mnie opuścił. moja inteligencja mówi sama za siebie - zabij się i to jedyne rozwiązanie, które polepszy moje życie. skończę cierpieć za to, że nie zasłużyłem na normalnych rodziców i lepszą genetykę. po prostu muszę to zrobić. nie wiem jeszcze kiedy, ale ten moment w końcu nadejdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach