Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Ja.

Polecane posty

Gość gość

ja myślę, że jestem coraz bliżej tego, by w końcu popełnić samobójstwo. nie kwalifikuje się jako jednostka do funkcjonowania w społeczeństwie, a tym bardziej jako jednostka zasługująca życia na tej planecie. po prostu muszę odpuścić, wtedy ludzie będą zadowoleni. nie chcę już być ośmieszany i wykorzystywany. mam dość stosowania na mnie technik manipulacji dzięki którym podejmuje życiowe wybory pod ich wpływem. ja jako całość jestem po prostu beznadziejny, to, że obdarzono mnie urodą taka, a nie inną jeszcze nic nie oznacza. liczą się umiejętności korzystania z własnego intelektu, którego ja niestety mam niedosyt. wstydzę się siebie i nienawidzę jednocześnie za to, że musiałem urodzić się głupi. nie chodzi mi o głupotę w ogólnym tego słowa znaczeniu, tylko o to kim jestem i jak postrzegają mnie inni - jestem beznadziejny, a efekt flynna niestety mnie opuścił. moja inteligencja mówi sama za siebie - zabij się i to jedyne rozwiązanie, które polepszy moje życie. skończę cierpieć za to, że nie zasłużyłem na normalnych rodziców i lepszą genetykę. po prostu muszę to zrobić. nie wiem jeszcze kiedy, ale ten moment w końcu nadejdzie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować