Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem się fajnie ubrać i umalować. Jestem po prostu wieśniarą i tyle...

Polecane posty

Gość gość

Jak chce sie zrobic na laske, odpicowac to wygladam potem strasznie tandetnie i wulgarnie, jak jola rutowicz :( nie umiem sobie zobic ladnego makijazu np oczu, robie wszystko po kolei jak na blogu a potem wygladam jak wariatka... to samo z ciuchami, wyobrazam sobie siebie w jakims stroju, potem to zakladm i efekt jest przeciwny, zwracam na siebie uwage ale wiem ze ludzie sie na mnie patrze jak na ''lampucere''. Nie umiem kupowac fajnych ubran, podoba mi sie cos na wieszaku , na manekinie a na mnie wyglada jak sciagniete z prostytutki. Wiec na codzien ubieram sie jak chłopczyca, bluzy z kapturami, dresy, jeansy :O

Gość movingbackwards
mam ten sam problem :/ doskonale cie rozumiem! chyba jestem skazana ja jeansy i bluzy dresowe do końca życia

Gość gość
rob delikatny makijaz: podklad, troche rozu, kreska na oczach, tusz do rzes. Wybieraj ubrania basic. Klasyczne jeansy bez dziur, cekinow i inych ozdob. Do tego proste sweterki i bluzki. Tez mozesz fajnie wygladac. Jestes sczupala? W takim razie ubieraj dopasowane rzeczy. Do tego tez klasyczne buty. Wszystko w stonowanych kolorach.

Gość gość
Każda laska w makijażu wygląda tandetnie.

Gość gość
lekki makijaz nie zaszkodzi. Nie mowie tu o takim co mozna szpachla sciagac. Osobiscie nakladam podklad, ale tego nawet nie mozna rozpoznac.

Gość gość
Może wrzuć jakąś fote kiedy "starasz się ładnie ubrać"

Gość gość
ja na codzien nakładam tylko podkład i tusz do rzęs. na ważniejsze okazje jeszcze cienie na powieki i bronzer. ubieram sie klasycznie: jeansy, dopasowana bluzka, lub koszula, żakiet lub jakiś sweterek, czasem sukienka. włosy przeważnie wyprostowane i rozpuszczone. myślę, że wyglądam ok, najlepiej nie wydziwiać za bardzo z wyglądem, bo można przedobrzyć..