Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakiej muzyki, zespołów słuchają mamuśki na tym dziale?

Polecane posty

Gość gość

:) Chciałam się dowiedzieć :) Ja słucham popu, rocka, szukam często na yt wykonawców, którzy nie są jeszcze popularni :) A Wy? Jakiej muzyki, wokalistów, zespołów słuchacie? Podzielcie się Waszymi inspiracjami muzycznymi ;) A przy okazji - zarażacie swoim gustem muzycznym swoje dzieci? :)

Gość gość
boże, jakie miałkie jesteście :o słuchacie tylko radia czy co?? Nikt nic nie napisze??? :o:o

Gość gość
Rock, hard rock ,heavy metal, grunge. Pozdrawiam :)

Gość gość
Oasis, Led zeppelin, Queen ( kocham, kocham, kocham), the beatles, ac/dc, Depeche mode, acid drinkers, hey, Perfect, lady pank, dużo tego. Nie ograniczam się do jednego gatunku. Lubię wiele kawałków eminema, w młodości jarałam się kalibrem i pfk, nadal lubię ich czasem posłuchać.

Gość gość
To ja gosc z 13.15. Mam nadzieje ze dziecko sie zarazi. Byl z nami na koncercie Iron Maiden. Tu gdie mieszkam wiele osob było z dziecmi. Konert byl na zewnatrz i mozna bylo wizac koreczki do uszu dla dziecka które troche oslabialy dudnienie basow :)

Gość gość
Tu autorka. Wow, super!!! :) Fajna muza (dzięki za przypomnienie o Depeche Mode, zapomniałam o nich na śmierć! :D ) i super, że dzieci też mają okazję zapoznać się z tak nietypowymi dla nich dźwiękami ;) Oczywiście mniemam, że mieszkasz zagranicą, w Polsce wypowiadałby się już publicznie rzecznik praw dziecka, gdyby doszło tu do koncertu, na którym dzieci miałyby korki w uszach :D

Gość gość
Kurcze dużo tych zespołów o których zapomniałam. Bardzo lubię tsa, lubię oddział zamknięty, iron maiden podobnie jak kolezanka wyżej też:). Jak juz pisalam, nie ograniczam się do jednego gatunku, jedyne czego nie znoszę to techno i disco polo .

Gość gość
A ja lubie Adele, bruno marsa

Gość gość
Tak mieszkam w Norwegii. Kazdy migl sobie wziac korki dla siebie i dla dziecka. My wzielisny tylko dla dziecka. Tutaj majac wrecz swira na punkcie dzieci ale to im nie.przeszkadza :P to sa takue korki piankowe. Jak do zasypiania. Wtedy dziwek był troche stlumiony. W tamtym roku bylam na Sabatonie. A moj maly sluchal gi Sabatonu z brzucha :) . Przyznam ze wiele informacji poczytalam zanim poszlam w ciazy na koncert. Smiejemy sie ze to byl pierwsze koncert malego :) jak bylam ttaj na Guns n Roses pare lat temu to bylo duzo kobiet z dziecmi. Wiadomo ze wttedyy nikt sue nie bedzie pod scene pchal. Mozna sobie usiasc na trawniku i juz ( tak było na Iron Maiden) Guns n roses bylo w dużej hali i te mamy ktore buky z dziecmu siedzialy na laweczkach na trybunach. Tutaj kazdy wiek jest dobry na koncert. A pamietam jaj przystawialam jeszcze do brzucha sluchawki i puszczalam mu stare Wilki. BENJAMINA albo ELI LAMA SABACHTANI. Po porodzie rozpoznawal te utwory i usmiechal sie przy nich :)