Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rozmiar M, kobieta, jak wygląda?

Polecane posty

Gość gość

jw. Pisze z dziewczyną przez internet, w gadce wyszlo ze gore i dol nosi rozmiar M, zdjeciami sie nie wymienilismy jeszcze, Jak wyglada taka dziewczyna? prosze o przykladowe zdjecia

Gość gość
nie sadzicie ze troche gruba?

Gość gość
sadze koles ze jak oceniasz ja po rozmiarze to daj jej spokój i niech dziewczyna trafi na kogos bardziej wartosciowego niz taki d**ek jak ty

Gość gość
szczerze to rozmiar tez jest dla mnie wazny, ja dbam o swoja sylwetke, uprawiam sport, praktycznie nigdzie mi oblesny tluszcz nie wisi, w miare zdrowo sie odzywiam i oczekuje zeby dziewczyna tez podobna byla

Gość gość
Napewno ta kobieta ze zdjecia nosi conajmniej L.

Gość gość
nie rozumiem dlaczego nazywany jestem dupkiem, czy to ze chce zeby dziewczyna dbala o swoja figure to zle???

Gość gość
ale M niekoniecznie może być zaraz gruba.... rozmiar rozmiarowi nie jest równy, ja mimo, że jestem naprawdę bardzo szczupła, mogę nosić zarówno S, jak i M. Poza tym, też mi się nie podoba ocenianie dziewczyny po jej wyglądzie... ok, napisałeś, "czy to ze chce zeby dziewczyna dbala o swoja figure to zle??? " wybacz ale to jej indywidualna sprawa i dorosłe już kobiety mają w****a** na takich jak ty :) przejmują się tym jedynie młode dziewczyny, ale to też im minie ;) , a jeśli szufladkujesz dziewczynę w kategoriach wyglądu, to tak, jesteś dooopkiem ^^

Gość gość
Ja nosze m i waze 56 kg przy 166cm,i zapewniam cię ze gruba nie jestem. Kobieta ze zdjecia to rozmiar co najmniej l,a powiedzialam bym ze raczej xl.

Gość gość
no ok, jesli dziewczyna nie jest zapasiona to spoko :) a moze jakis facet sie wypowie? Wy tez zwracacie uwage na rozmiar koledzy?

Gość gość
średni rozmiar, może być szczupła i np. mieć trochę szersze biodra i większy biust.

Gość gość
Zresztą kazda marka ma rozna rozmiarowke, czasem m jest za duże a czasem za male,nie ma reguly. Ale kobieta noszaca m jest normalna,nie wychudzona i nie gruba.

Gość gość
przeciez babka na zdjeciu nosi rozmiar l albo xxl na pewno nie M- ja nosze M i waze 60/168tluszcz mi sie rozklada rownomiernie na szczęście, i jestem taka sobie, na pewno nie wychudzona ale do szczuplej brakuje mi gdzies z -7kg

Gość gość
ta kobita ze zdjecia to xxl, zreszta juz linku pisze. rozmiar m to raczej szczupla.