Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdarzało się wam to

Miała któraś z was tak, że co tydzień sypiała z innym facetem?

Polecane posty

Gość do gość
zbyt porzadna to nie jestes

Gość gość
Mam pytanie do dziewczyny ,ktora sypia z przyjacielem - czy wy sie calujecie podczas seksu,przed lub po ?Jest jakas gra wstepna z pocalunkami w tle czy tak na sucho od razu seks.Sorry ,ze pytam ale nie moge sobie wyobrazic takiego seksu z przyjacielem .Jak w ogole to wyglada ? Robicie to mechanicznie czy jest jakas czulosc ? Nie jestem wscibska tylko zainteresowal mnie ten aspekt ,bo wydaje mi sie , ze to wcale nie takie proste sypiac z przyjacielem nie partnerem .Mam nadzieje ,ze odpowiesz lub inni w podobnej sytuacji.

Gość prawdaokobietach
To jak z tlumaczeniem bylam w zwiazku 5dni dalam mu s*******il majac na koncie 40przypadkow? to sie szanuje przeciez miala status w zwiazku!

Gość gość
Chyba to normalne że jak dobrzy znajomi, czy przyjaciele idą ze sobą do łóżka, to musi być między nimi jakaś chemia, kto normalny pójdzie z kimś do łóżka tak "na sucho" bez żadnych emocji, pożądania, itd... A taki seks wygląda trochę inaczej niż z nowo poznanym partnerem, bo ludzie się już znają, ufają sobie i mogą realizować wszystkie swojej pragnienia, bez obawy co druga strona pomyśli, seks jest po prostu zdecydowanie lepszy. A co do okazywania sobie bliskości i pocałunków, tak całujemy się przed, w trakcie i po, czasem całujemy się na spacerach, przytulamy, trzymamy za rękę, ale nie jesteśmy parą (choć zboku może to wyglądać zupełnie inaczej) i każde z nas w każdej chwili może to przerwać i znaleźć sobie kogoś innego... i może właśnie dlatego jest nam dobrze, bo nie ma tej idiotycznej gry zwanej zalotami :) W sumie to ja traktuję swojego przyjaciela lepiej niż dotychczasowych partnerów, bo wiem że jest szczery i nie ściemnia tylko po to aby mnie wykorzystać, on mnie też bardzo dobrze traktuje, różnica polega tylko na tym że żadne z nas nie chce być w tej chwili w związku, nie każdy chce mieć na co dzień kogoś obok, nie każdy chce mieszkać z drugą osobą, oboje potrzebujemy czasem samotności i prywatności.

Gość gość
Dzieki za odpowiedz :-);Mimo wszystko nie potrafie zrozumiec takiej relacji ,tego ze sie nie kochacie ,ale wierze ze wam dobrze lepiej niz w zwiazkach .Wydaje mi sie ,ze w takiej relacji zawsze wczesniej czy pozniej jedno sie zakochuje w drugiej osobie i czuje cos wiecej niz tylko przyjazn,tylko nie mowi o tym glosno.Nie da sie nie zakochac tym bardziej ,ze sa pocalunki .Ale ogolnie to musi byc ciekawe doswiadczenie :-)

Gość gość
Sęk w tym że ani ja, ani mój przyjaciel nie wierzymy w miłość i to całe kochanie, to tylko puste, niewiele znaczące emocje, które bardzo szybko mijają, tylko nielicznym udaje się kochać kogoś przez całe życie. Oboje doświadczyliśmy wielkich rozczarowań i to dlatego żadne z nas nie chce związków.

Gość gość
gość 19:38, to jest właśnie udany związek, wy tylko umówiliście się, że nie nazywacie tego związkiem, pewnie boicie się, że jeśli uznalibyście siebie za parę, wszystko by się popsuło, a żyjecie jak dobre, stare, małżeństwo. To dojrzała miłość, inna od burzliwej namiętności towarzyszącej nagłemu zakochaniu. Związek to umowa, która musi zadowalac obie strony i u was tak jest. Dojrzały emocjonalnie czlowiek rozumie, że nawet małżonek nie jest jego własnością. Ma nadzieję, że małżeństwo będzie trwałe i robi wszystko, żeby takie bylo, ale liczy się z tym, że ta druga strona w pewnym momencie może będzie chciała zakończyć to małżeństwo. Może gdyby ludzie pamiętali, że związek, małżeństwo, to nie przymus i niewola, że jedno z nich w każdej chwili może odejść, to bardziej troszczyliby się o dobro tej drugiej osoby.

Gość gość
Kochance mojego ex męża tak się zdarza podobno!!!

Gość najgorzej sie spotykac
z dziewczyna, na ktora na razie nie rezygnuje z f**k frienda i po randce moze jechac do niego na seks

Gość gość
Gosc 20:42 madrze piszesz,mysle ze masz duzo racji.

Gość gość
No ...no...nie powiem podoba mi się taka przyjażń bez miłości. Szczerość, otwartość,bez obłudy i kłamstw, własne ja schowane do kieszeni, dodatek do tego seks. Jak to możliwe? Też nie wierzę w miłość i mam nadzieję, że mimo swoich przeżytych lat może jeszcze przydarzy mi się taki cud ? Bo jednak cuda się zdarzają.

Gość gość
A ja nie uwierzę w to że między nimi nie ma miłości, gdyby teraz on zerwał ich znajomość lub ona, to na 100% dziewczyna by się załamał i na odwrót. Oni się kochają, tylko żadne z nich nie chce tego przyjąć do wiadomośc****ewnie ze względu na te wcześniejsze rozczarowania, ale kiedyś dojrzeją i zrozumieją że są dla siebie stworzeni i dobrze że ta relacja między nimi tak właśnie wygląda i że nie zaczęli od tzw, związku, bo wtedy ludzie wobec drugiej osoby mają całą listę wymagań i żądań, a przecież nie o to w tym chodzi, najważniejsze to dobrze się czuć w swoim towarzystwie, umieć ze sobą rozmawiać i być szczęśliwym.

Gość gość
A ja mam kilka pytań do tej dziewczyny co jest w tak bliskiej relacji z przyjacielem: 1. Ile macie lat? 2. Od jak dawna w waszej przyjaźni pojawił się seks? 3. Czy gdy już zaczęliście ze sobą sypiać, to czy ty lub on byliście w innych związkach w międzyczasie, czy próbowaliście związać się z kimś innym, umawialiście się z kimś innym na randki, czy w ogóle zwracacie uwagę na inne osoby płci przeciwnej, czy w ogóle szukacie sobie partnerów? Chociaż odpowiedź na pytania 1 i 3 chyba już znam, a przynajmniej się domyślam :)

Gość a sa jeszcze dziewczyny
ktore nigdy nie uprawialy seksu bez zwiazku?

Gość gość
są, jestem tego przykładem:D