Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak często myjecie zęby ? Tylko proszę o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość
Dwa,czasami 3 razy dziennie.

Gość gość
Zwykle 2x, rano kiedy wychodzę i wieczorem, przed spaniem.

Gość rtgrgr
2 razy dziennie, czasem trzy i więcej jeśli po posiłku gdzieś wychodzę

Gość gość
srednio ok 8 razy dziennie

Gość gość
różnie, teraz palę sporo to zdarza się ze 3 razy dziennie, a wcześniej raz dziennie, ale nie mam problemów z zebami, czesto odwiedzam kontrolnie dentystę

Gość gość
3 razy dziennie- rano, jak wrócę z pracy, wieczorem. Natomiast jak jest weekend i jestem w domu to częściej, pół godziny po każdej kawie, herbacie, posiłku. Pamiętajcie, by nie myć zębów zaraz po posiłku czy wypitym napoju...

Gość gość
2 razy dziennie, czasem 3. Wieczorem szczoteczki miedzyzebowe, Phillips Sonicare, plukanka. W ciagu dnia mam mniej czasu, wiec szybko szczoteczka i czasem plukanka.

Gość gość
2 razy lub 3 jeśli wychodzę gdzieś po południu i wieczorem nitkuję.

Gość gość
8 razy dziennie to przesada, zniszczysz sobie szkilwo

Gość gość
po każdym posiłku. w zasadzie to staram się myć je mniej- kiedys np nie wiedziałam, że zbyt częste szczotkowanie albo po owocach jest szkodliwe. Staram sie więc powstrzymywać i tylko płuczę i nitkuję zamiast myć po raz n-ty. Jak wychodzę z domu, to zawsze mam ze sobą płyn. A w ogóle- nitkowanie, to podstawa, wiecej daje niż częste mycie

Gość gość
2 Razy, to podstawa, ewentualnie dodatkowo, gdy zjem cos, co chcialabym usunac z zebow :-P Lubie miec przy sobie nic dent. 8 Razy? to nerwica natrectw? czy masz cos z zebami? Co 2 godz? ciekawe zjawisko.

Gość bezzębna
Naprawdę myjecie aż po 3 razy dziennie i więcej? A ja myślałam że 2 razy to wystarczająco. I być może dobrze myślę tylko wy przesadzacie. Mnie się szczerze nie chce ich myć i dlatego robię to tylko raz dziennie a rano płukam. Nie linczujcie mnie za to, postarajcie się mieć klasę i z szacunkiem odnosić. Róbcie jak chcecie, może nawet macie rację. Tylko pytanie; dlaczego ja ostatnio przy moim trybie mycia robiłam zęba 5 lat temu? Może jednak nie trzeba tak często myć? Ale chyba jednak zacznę myc 2 razy dziennie, przecież nie zaszkodzi.