Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wodiczka

rosjanin z neta

Polecane posty

Gość Wodiczka

Stosunek Białorusinów i Rosjan do kobiet Postprzez Wodiczka » So 18 paź, 2014 13:12 Witam chciałabym się zapytać kobiet co były/są w relacjach z mężczyznami albo ludźmi co często obcują z tymi nacjami. Poznałam przez internet mężczyznę z Mińska. Przedstawił że ma 33 lata, jest Rosjaninem ale obywatelem Białorusi, rozwiedziony mówi że wina i jego i żony oraz że ma córkę 8 lat co mieszka z jego byłą żoną. Ze kupuje i sprzedaje samochody. Bardzo dobrze nam się rozmawiało on dużo komplementów że łądna,dobra i takie tam. Codziennie rozmowy on nawet wspominał że bylibyśmy dobrą parą itp. Ogromne zaangażowanie. Empatia do moich problemów itp. Nawet zdeklerował się że pojedzie ze mną na operacje. Ja jemu wielokrotnie pisałam że ja jego do niczego nie zmuszam bo nie mogę zajść w ciąże z powodów zdrowotnych, muszę brać wiele leków, i dużo operacji. On się zdeklarował że do Pl przyjedzie bo ma wizę stałą. Ja jemu mówiłam że on nic nie musi i że jak nie chce to ja zrozumiem jego. Wiem że nie mogę zmuszać kogoś do opieki bo to nieetyczne. Niestety od kilku dni coraz rzadziej odzywa się, mówi że dużo czasu spędza za kierownicą. Ale że chce bardzo chce mnie i ze mną być. Zdenerwowało mnie jego zachowanie, robota robotą ale 5 minut rano i 5 wieczorem żeby nie porozmawiać. Mój były mąż oszukał mnie na pieniądze więc nie wierze mężczyznom łatwo. Usunęłam profil ale dałam jemu komórkę a skrajpa on ma. Na razie nie odzywa się ale nie ukrywam że się przywiązałam już :( . Zastanawia mnie on czy -wszyscy Rosjanie i Białorusini są tacy - jest on bajkopisarzem internetowym - nie chce kontaktów ze mną a nie chce być niegrzeczny - po prostu praca zajmuje jemu tyle czasu. Nurtuje mnie to czy dać sobie spokój i zapomnieć o tym mężczyźnie. Proszę o porady

Gość gość
Szuka naiwnej babki przez net,ktora da mu wize do europy a potem spierdzieli na zachod smiejac ci sie w twarz. napotkal trudnosci albo poznal inna, naiwniejsza,latwiejsza i probuje. Moja kumpela tak poznala Ukrainca przez net. Po otrzymaniu pobytu wypierdzielil do Niemiec i tyle go widziała.

Gość Wodiczka
on mówi że ma wizę

Gość Wodiczka
już mi przechodzi fascynacja tym człowiekiem )))