Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marusssiiiaaa a tak

on mysli tylko o sobie ...

Polecane posty

Gość marusssiiiaaa a tak

mam 27 lat jestem z moim obecnym partnerem 2 lata , duzy problem to sex , jesli juz jest to oczywiscie ja nalegam on tylko , gdy nie widzimy sie kilka dni i nie moze juz wytrzymac . Problem polega na tym ze on nie dba o mnie , ja nie wiem jak mam mu powiedziec ze nie odpowiada mi takie cos ... zaspokaja swoje potrzeby i koniec idzie spac . Niby mowi ze mnie kocha ze nie potrafi funkcjonowac jak mnie nie ma itp . ostatnio robilam mu masaz , pozniej lodzik ... gdy doszedl , powiedzial ze mnie kocha i poszedl spac . Co zrobic by on tez dostrzegal moje potrzeby ? przepraszam za brak polskich znakow nie posiadam odpowiedniej klawiatury .

Gość gość
w ogole mu nie mow niech dalej mysli tylko o sobie zycie z egoista jest do bani na wszystkich frontach wiec ....

Gość marusssiiiaaa a tak
wlasnie nie potrafie . on uwazglednia tylko siebie jesli chodzi o te sprawy . Moge tylko ludzic sie ze przyjdzie dzien ze i ja zostane zspokojona . Mialam nadzieje ze dostane jakies rady co zrobic zeby on myslal tez o mnie . rozmowa nic nie dala , obiecal ze bedzie inaczej a nie jest .

Gość gość
egoista nigdy nie dotrzymuje obietnic ktore sa sprzeczne z wygoda jego d**y

Gość marusssiiiaaa a tak
haha nie chce osoby 3 ... chce by on w jakis sposob zrozumial ze ja tez mam swoje potrzeby .

Gość marusssiiiaa a tak
wiadomo ze sex jest wazny , ale czy najwazniejszy . Egoista jest tylko w lozku we wszystkich innych sprawach dogadujemy sie bardzo dobrze . byc moze to ja przestalam go krecic i moze dlatego nie chce zajmowac sie moim cialem

Gość gość
Czy seks jest najważniejszy? Co za pytanie. Pewnie, że jest :)