Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sprawdzona dobra wrozka?

Polecane posty

Gość gość

Duzo sie czyta na ten temat i nigdy nie wiedzielam czy informacje sa prawdziwe czy nie ,dobra opinia przywiodla mnie w koncu do wrozki, postawilam na wrozke zinaide,bo ma chyba najlepsze opisy i tak wlasnie wrozka zinaida postawila mi karty na przyszlosc ,nie wiem czy sie spelni ale jest to bardzo prawdopodobne,nie o tym chce pisac, opisala moja osobe,przeszlosc****ewna sytaucje,ktora na zawsze wplynela na moje zycie,nie moge wyrazic zdumienia,nie moge powiedziec,ze sie ciesze,jestem po prostu zszokowana tym,ze wrozka zinaida napisala to,co ukrywam.

Gość gość
Bla bla bla Tania reklama, nie Masz pojecia o dobrych wrozkach:D jakas tam zaida ktora nikt nie zna

Gość gość
Wróżyłam kiedyś tu na kafe za free, niestety przy takiej ilości chętnych nie dałam rady, znajdziecie mnie teraz na allegro, o ile ktoś pamięta stary nick, reklamy tu nie będzie, polegajcie na swojej pamięci. Pozdrawiam :)

Gość Korni7
A nie wiem nie wiem,ja tam sie oparlam na dobrych komentarzach i nie zaluje,jestem zadowlona z przepowiedni,zgadza sie co do przeszlosci,wiec wierze ze sprwdzi sie i przyszlosc,ale to pokaze mi czas juz tylko , poki co moge polecic http://www.zinaida.aq.pl

Gość gość
Ja często korzystam z usług wróżki Ewy. Jest moim zdaniem sprawdzona i najlepsza. Wielu moich znajomych zaczęlo tez do niech chodzic, gdy zobaczyli, że wszystko, co mi mowi, jest bezblędne i duzo mi podpowiada. Naprawdę pomagają mi jej wróżby - nie ma rzeczy, ktorej by nie wiedziala lub z którą kiedykolwiek się pomylila. Nawet opisuje osoby, ktore znam mowi mi rozne rzeczy ktorych nie wiedzialem, a chcialem wiedziec. Prawdziwy dar, polecam. www.wrozka-ewa.com

Gość Krystynkaa
znam wróżkę ewę o ktorej mowa powyzej, równiez polecam, wrozyla mi kilka razy wszystko do teraz sie sprawdzilo i wykonala mi rytual na poprawe malzenstwa-jest o niebo lepiej,jestem pewna ze to dzieki temu bo bylam juz zalamana

Gość gość
http://wrozbitapaulus.pl - zwracałam się do niego w paru sprawach związanych z miłością i wszystko się sprawdziło. Jak dla mnie wart polecenia.

Gość gość
Dzięki za polecenie. Dzowniłam do tej Pani Grażyny z http://wrozkagauri.pl i jestem bardzo zadowolona, znała dużo faktów z mojego życia i otworzyła mi oczy na pewne sprawy. To świetna wróżka.