Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

poznalismy sie na imprezie

Polecane posty

Gość gość

Poznałem na imprezie fajna dziewczynę, przetańczyłem z nią cala impreze, na nastepny dzien spotkalismy sie, mowila ze jest po długo letnim zwiazku jakies 5 lat i czesto o nim wspominala ale stawiala go w tym złym świetle, troche przerabialem tych zwiazków i wiem ze z tego raczej nie bedzie dobry zwiazek skoro gada o nim caly czas, w koncu widac ze o nim caly czas mysli, niby źle ale myśli, mowie sobie a jeszcze raz sie z nia spotkam, wtedy odmówiła stwierdzeniem ze nie chce mi dawac nadziei bla bla, no to przstalem sie odzywać jakis tydzien czasu, po tym tygodniu odezwala sie i znowu zaczelimy duzo pisać ze soba, po kilku dniach dala mi do zrozumienia ze jej przeszkadzam piszac do niej, no to przestalem sie znowu odzywać, wiem ze kilku chlopkaów zaczyna sie koło niej kręcić po rozstaniu z chłopakiem, minął juz miesiac bez zadnego kontaktu, myśle troche o niej ale ona juz chyba nie, widze ja na fb i nie wiem czy napisac do niej czy nie?, chyba sobie lepiej odpuszczę co???? dodam ze nie mieszkamy w tym samym mieście ale ze dojeżdżam do jej miasta na studia i moglibysmy sie dzien w dzien widzec a ja za jakis czas i tak sie przeprowadzam do jej miasta

Daj sobie z nią spokój. Bedzie tylko robiła ci nadzieje, a jak już bedziesz miał z nią dobry kontakt to ona nagle sobie da spokoj i tak cały czas.. Dziewczyna nie wie czego chce..

Gość gość
dzięki wiecej mi nie trzeba po co sie zamartwiać kims kto macie w d***e