Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To by było obrazą

Obrazą dla mnie by było, jakby partnerka nie uważała mnie za przystojnego

Polecane posty

Gość To by było obrazą

Nie zniósłbym tego, jakbym się dowiedział że uważa mnie za brzydala i jest ze mną z powodu charakteru, a nie wyglądu i fizycznie bardziej podobali się jej byli. Dla mnie prawdziwe pożądanie opiera się również na wyglądzie i atrakcyjności fizycznej. Związek, w którym kobieta byłaby nie ze mną nie z powodu wyglądu i być może uważała mnie za brzydala (a przynajmniej w momencie poznania się) nie byłby dla mnie związkiem pełnowartościowym.

Gość Perlaceo
Zgadzam się z Tobą w tej kwestii gdyż pociąga mnie nie tylko charakter ale również wygląd co nie oznacza, że wygląd jest u mnie na 1 miejscu :) Mężczyzna musi być dla kobiety obiektem westchnień, kimś na kim można " zawiesić oko" jak i kimś z kim można szczerze porozmawiać ;) Ja też nie zniosła bym tego gdyby okazało się , że nie pociągam swym wyglądem swojego mężczyzny wtedy starała bym się to jakoś zmienić :)

Gość To by było obrazą
Perlaceo, cieszę się że mnie rozumiesz. :)

Gość Perlaceo
Według mnie to całkiem normalna rzecz ;)

Gość To by było obrazą
Jem kupę :o

Gość To by było obrazą
Współczuje facetom, których kobiety wybrały ze względu na np. zaradność, ale uważają ich za brzydali. Pewnie nie szaleją z nimi w łóżku tak jak z przystojnymi byłymi.

Gość Perlaceo
Nie zawsze tak jest chociaż ja zawsze trafiam na przystojniejszego mężczyznę od każdego poprzednika więc nie mam z tym problemów :)

Gość gość
Współczuje facetom, których kobiety wybrały ze względu na np. zaradność, ale uważają ich za brzydali. Pewnie nie szaleją z nimi w łóżku tak jak z przystojnymi byłymi. x O matko jakie bzdety. Ty narcyz jesteś wiesz?

Gość gość
zawsze mam przystojnych facetow

Gość To by było obrazą
Nie jestem narcyzem. Po prostu chcę się czuć atrakcyjny dla swojej partnerki.

Gość kobieta zawsze bedzie
wspominac udany seks z przystojniakiem

Gość gość
To by było obrazą wczoraj Nie jestem narcyzem. Po prostu chcę się czuć atrakcyjny dla swojej partnerki. xxx lubisz jak dziewczyny kłamią ci prosto w twarz?

Gość To by było obrazą
Po prostu chciałbym się jakiejś autentycznie spodobać.

Gość To by było obrazą
Nie widzę tu nic w byciu narcyzem. Nie ma sensu się wiązać z kimś, kto uważa nas za brzydala.

Gość gość
Wiesz, ze sama atrakcyjnosc fizyczna to nie wszystko? Na atrakcyjnosc składa się sposób bycia, cechy charakteru jak np zaradnosc. FACET jest dla kobiety pociagajacy nawet jesli uroda nie grzeszy,tak samo kobieta, moze nie byc piekna ale ma takie cechy ze szaleja za nia. Kazdy chce sie podobac, i moze, o ile pracuje nad soba. Sam wyglad to pojscie na latwizne