Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na was też się ciągle wszyscy gapią?

Polecane posty

Gość gość

Ku/rwa no ja sobie zdaje sprawę że wyglądam zaje/biscie. Wzbudzam zachwyt i takie tam.. ale jak mnie wkur/wiają ci wszyscy gapiący obcy ludzie. Drażni mnie to jak ch/uj.

Gość gośćula
na nas sie nie gapią bo mamy dobrze dobrane psychotropy więc psychoza megalomana nam nie grozna :P

Gość gość
miałem to samo tabletki mi pomogły to są shizy.

Gość gość
Jakie schizy. To fakty. Dzisiaj jakis gnojek się we mnie wpatrywal przez minute bez przerwy jak w swiety obrazek.

Gość gość
Ładnie. Co to ma do rzeczy?

Gość dzodzus
Eee na mnie też HAHAHAHAHAHAHAHAH czasem się boję po południu autobusem wrócić jak widze cały PKS ( wracam pod wieczór jak nikogo nie ma XD) zay****y tymi mrowkami, inni cię mierzą, drudzy się gapią jak na obrazek, o chuy im chodzi . Może my faktycznie takie z******te :o niech podejda i powiedzą a nie k*****a stresują

Gość gość
no na mnie tez sie gapia i to wszyscy.choc wcale nie jestem zarypista,kiedys bylam a teraz mniej hehe

Gość gość
Ale w sumie ty się nie patrzysz na ludzi? Ja tam lubię poobserwować i po komentować XD

Gość gość
nie zwrracam uwagi zreszta i tak zwykle chodze w jednym tramku zielonym a drugim czerwonym to se lubia pokomentowac co mnie kompletnie zwisa

Gość gość
Racja racja to są tylko i wyłącznie schizy masz wyraźnie zaj-ba na tym punkcie tacy często narcyzowaci kończą w psychiatryku głównie jak obudzą się z pryszczem na ja....!