Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Trudna i delikatna sprawa

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam pytanie.. Otoz, 2tyg temu zmarl moj tesc. Od dnia pogrzebu, moja tesciowa boi sie spac sama i spi z naszym synkiem w lozku, tyle ze w naszej sypialni, w lozku naszego synka, ktore stoi 20cm od naszego lozka. No i od tamtej pory nie kociamy sie bo nie mamy jak. Maz pracuje od rana do wieczora, ja zajmuje sie domem i dzieckiem. Wiec seks w ciagu dnia odpada bo nawet nie ma jak. Moje pytanie brzmi.. Jak delikatnie, nie sprawiajac przykrosci tesciowej poprosic ja by poszla spac do siebie??

Gość gość
Teściowa straciła męża, twój mąż ojca a ty o bzykaniu myślisz ??

Gość gość
Daj jej trochę czasu

Gość gość
To nie byl jego ojciec. Drugi maz. A maz sam by chcial.. I nie wiemy jak jej powiedziec o tym delikatnie..

Gość gość
normalnie jej powiedz , ale masz problem

Gość gość
prostu z mostu powinna zrozumieć, najlepiej jakby mąż to zrobił, jesteście dorosłymi ludźmi i macie potrzeby

Gość gość
No mowilam mezowi, zeby powiedzial jej ze mamy swoje potrzeby. Ale on nie chce jej przykrosci zrobic.

Gość gość
ło jesu :o 2 tygodnie aż bez seksu, tragedia posejdona:o

Gość gość
mąż widzę , że gdy teściowa w przezroczystej halce po pokoju łazi to ma od dłuższego czasu wzwód , ktorego na mój widok nnie miał już dawno

Gość gość
bzykajcie sie przy teściowej jak popędu nie potraficie nawet po pogrzebie zachować

Gość gość
To poproscie ją, by zostala z wnukiem na jakąs noc, bo wy jestescie mlodym malzenstwem, i chcecie sie urwac. Tak naprawdę, to...

Gość gość
...powiedzialabym jej, ze chcecie wrócic do MALZENSKIEJ sypialni. To nie jest zwykly pokój, tylko wasz malzenski azyl.

Gość gość
Przestancie glupoty wypisywac, ze po pogrzebie mlode malzenstwo ma byc w abstynencji. BZDURA!!!

Gość gość
To ze niektorzy robia to ray w miesiacu to nie znaczy ze kazdy musi ;-) no nic, dziekuje za przydatne odpowiedzi :-) pozdrawiam

Gość gość
tak naprawde jestem zazdrosna o teściową bo mój mąż ma wzwód gdy ona przechadza się w przezroczystej halce a przy mnie nie che mu stawać

Gość gość
Wlasnie po pogrzebach ludzie częsciej uprawiają seks, to afirmacja zycia!

Gość gość
Autorko, pisalam wczesniej.. Oboje z męzem musicie porozmawiac z tesciową-niech zaprosi do siebie kuzynkę, kolezankę, jak nie chce byc sama..

Gość gość
...i odda wam waszą sypialnię. Bo będzie to mialo na dluzszą metę wplyw na wasze pozycie. Odwaznie i stanowczo trzeba to ustawic.

Gość gość
No ja sie zastanawiam, dlaczego my mamy byc poszkodowani skoro my z mezem z tym facetem nie mamy nic wspolnego.. Bo tesciowa mieszkala u niego, a po jego smierci wrocila do nas do domu.