Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerciazlotogoscitakdalej

pytanie w sprawie ceny złota

Polecane posty

moze i masz racje POlikarp ale po co mi ta bransoletka? nie planuję jakis inwestycji w rpzysżłosci,mma zapewniony byt,wynajmuje 2 lokale użytkowe i to sie nigdy nie zmieni w sensie ze np mogłabym stracic pracę. tego nie strace wiec zabezpieczenie na sredniej klasy zycie mma,gorzejze zdrowiem i dlatego obecnie nie pracuję,gnebi mnie reumatyzm,choc dla zusu to nie choroba.tak wiec jetsem w takiej sytuacji ze mimo ze nie praucję to mma jakis byt zapewniony i nie mam zamiaru nawet tego powiekszac bo mi wiecej nie portzeba. jestem zdecydowana na sprzedanie tej bransoletki. tylko chcialam się zapytac konkretnie gdzie dostałabym lepszą cenę w sensie czy mzoe wystawic ją w necie?bo w cenie złomu to szkoda sprzedawac,wiadomo ze ona jest warta o wiele więcej. zeby byłą jeszcze uszkodzona to rozumiem a jest naprawde piekna,taka prosta. i wlasnie szkoda mi bo perwnie duzo stracę. a kiedys ją kupowałam za majatek.

gameover ale tylko taki miesci mi się w meblach. juz mam wszystko pomierzone i ten mi pasuje.

Gość Palikarp
można wystawić na Allegro z minimalną ceną 1200 PLN i poczekać na klienta, który cenę podbije , jednak trzeba się podzielić z Allegro , też chcą zarobić

Gość gość
spróbuj na allegro albo olx sprzedać jako bransoletkę skoro taka ładna , może ktoś kupi na prezent , ale tu poczekasz za klientem nie wiadomo jak długo.

gameover dzieki:)

Gość gość
"można wystawić na Allegro z minimalną ceną 1200 PLN " tyle to ona dostanie u jubilera teraz:D

Gość goldman23
Daj zdjęcie tej bransoletki. Może kupię.

Gość gość
Słuchaj. Ja bym tej bronsoletki nie sprzedawał tylko potraktował jako inwestycję. Ale skoro piszesz, że masz jakiś tam stały dochód a bronsoletki nie potrzebujesz i koniecznie chcesz ją sprzedać to najlepiej wystaw ją na aukcji tam uzyskasz najlepszą cenę bo w skupie złota oni potraktują to jako złom i naprawdę możesz dostać max 30% prawdziwej wartości.

Gość gameover
udanych transakcji życzę

Palikarp no wlasnie tak zrobię. to znaczy normalna prosta i ładna:) dzieki za odpowiedzi:)

dobrze,moge tu wrzucic fotke,tylko to troche potrwa. w sumie niewsiem po co bo i tak nie sprszedałabym nikomu w taki sposób ale moze chociaz ocenicie czy jest ładna. z tym,ze na pewno nie bede jje nosic bo jest dla mnie za... no wle mniejsze i niewygodna,zaczepia mi o włosy.

Gość gość
A co, nie masz na czym oglądac "Mody na sukces"? Albo jakis bzdetnych kiepskich? O ludzie..

ok gdzie mam wrzucic?

akurat takich rewelacyjnych seriali nie ogladam a co nie mozna miec telewizora? wszyscy co mają tv to zaraz to ogladają? a co to ma wogole wspolnego z tematem?