Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kryskaa

cud trumna

Polecane posty

Gość kryskaa

Czemu jestem taka ze kocham wszystko trupie x( i perfumy i wience, moglabym lezec na lozku jako gnijaca panna mloda i sie demeter funeral pryskac jako ze w trumnie od innych tandet jak dior mdli mnie x(, demeter to zapach ach az milo sie wacha, dodam ze nie cierpie sekt np ludzi w chorych grupach

Gość gość
Dodam ze nawet wience pogrzebowe mam jako tapety i kwiaty posciagane pogrzebowe

Gość kryskaa
Zgadza sie;-) nawet na pulpicie :-)

Gość gość
A nekrologi tez zbierasz? Blachy z trumien?

Gość kryskaa
No nie ale mam zdj trupow,, interesuja mnie zmarli;-(, kwiaty kocham, demetet funeral home nisza mam z probki bo nie ma, innych sie brzydze smrodow, .. bym mogla lezec****achniec demeter

Gość gość
nie pisz o tym bo rzygac sie chce

Gość kryskaa
Nierozumiem???? Co tu nie halo, jestem taka naprawde ;-( zreszta ile szukalam demeter funeral home nisza???? Kocham cmentarze, lilje, chryzantemy, niedlugo 1 listopada bede miala raj od wiazanek

Gość kryskaa
Kocham kwiaty wszystkie i te nagrobne i aniolki, patrzalam na allegro za stroikami grobowymi do domu na okna, komody, kupie niebawem:-) zobaczcie uzytkownik makro,

Gość gość
no, to ja w tej branży pracuję. Zebrała byś do worka dziecko, które przypadkiem wjechało rowerkiem pod pociąg?

Gość kryskaa
No tak nie ale zdjecia jego taaak :-), jeny jakie piekne stroiki z chryzantem serce az boli:-(, serio, mama kolezanki dala mi nawet lilie sadzonki zebym orgazm w lato niby na cmentarzu miala

Gość kryskaa
Jak widze kwiaty trupie np gozdziki to jezykiem oblizuje sie jak kot:-) kocham kocham, ej a mozna zmarlym photo robic??? Bo ja mam nacykane

Gość gość
dlugo cie nie bylo kryska, szkoda, ze nadal nie udalo ci sie nabyc twoich ulubionych perfum :(

Gość kryskaa
Widzisz, mam juz 120 zl i czekam na allegro ale mam probke 0,5 ml to maaaalo jak na taki pieeeekny zapach ;-(

Gość gość
co nadal nigdzie ich nie ma?

Gość kryskaa
No nie wycofane sa, na allegro sa odlewki ale po co mi 5 ml??? Chce 120 ml duza butla z dllugim atomizerem pieknym ;-(, ...jestem zla na siebie i innych ze innych gowien nie powycowywali

Gość kryskaa
Gdy wacham demeter to widze trumne pognita i mnostwo smutnych kwiatow placzacych zapachem cos pieknego ze kazdy by chcial

Gość gość
to moze chociaz jakis ladny wieniec na pocieszenie sobie zamow albo przejdz sie jutro do zakladu pogrzebowego w ramach spaceru

Gość kryskaa
Wience swoja droga, mam kasy wpip ze na to idzie, teraz perfum pozniej stroiki rozne kompozycje na meble, komody, nawet kwiaty lilie susze w ksiegach, mam fotek pelno na tel zte kiss android;-), lecz brak demeter ;-(