Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam ochote na seks bez gumki

Polecane posty

Gość gość

nigdy nie uprawialam seksu bez zabezpieczenia, zawsze w gumce. Chcialabym zobaczyc jak to jest ale bez brania tabletek. W ktorej fazie cyklu najlepiej probowac? Nie chodzi mi nawet o pelen stosunek, tylko takie sprobowanie na chwile.

Gość gość
dni nieplodne musisz sobie wyliczyc ,przez przerywany nie zawsze zachodzi sie w ciaze, tylko musisz miec sprawdzonego partnera ,ktory wyjdzie na czas

Gość gość
z moim partnerem to akurat idealna opcja, bo zanim dojdzie to mi sie znudzi. Chce tylko poczuc go bezposrednio. Z drugiej strony boje sie ciazy, bo przeciez wydziela sie preejakulat... Moze nie warto ryzykowac? Czy warto?

Gość gość
My w wiekszości kochamy się bez gumy tylko w dni płodne guma.Do tego musisz liczyć tzw kalendarzyk.Niegdy nas nie zawiódł.Często moze sie zmienić gdy się zdenerwujesz itp...Tabletki to po latach RAK!!!Ja byłam z mężem w trzecim miesiacu ciąży ja potwierdzic i mąż zawsze jest przy kazdym badaniu pochwy u ginekologa i wspierał porody.Podczas badań u ginekologa nawet pochwy i porodów zawsze powinien być mąż.Dlaczego zawsze podczas Każdej wizyty bada się pochwę tego sie unika w UK by nie wprowadzać syfu do pochwy.A mamy Prawo Pacjent ust 2008 r art 21 do obecnosci osoby bliskiej nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów!!Przy badaniu pochwy za każdym razem w ciaży zwiąksza ryzyko Poronien.A przy poronienu wsparcie męża do którego obecności mamy przawo przy zabiegu jest bezcenne bo nie ma depresji.Najblizsza osoba nas wspiera nie czesto chamski personel medyczny!!

Gość gość
hmm moze rodzice cale zycie jechali na przerywanym (sami mi sie przyznali po latach) i nigdy nie wpadli. Moja siostra tez, przyjaciolka takze

Gość gość
no wlasnie nie licze kalendarzyka, mialam zaczac ale jakos zapominam, oczywiscie nie bedzie to nasza pierwsza metoda. Seksu bez zabezpieczenia tez nie mam zamiaru praktykowac, chodzi mi o jeden raz zeby sprobowac jak to jest. Wg elektronicznego kalendarzyka mam nieplodne dni ale wiadomo jakie to wiarygodne...

Gość CiekawskaKasia
Ja zawsze kocham się bez gumki,poza tym co to za seks w gumce?Bez zabezpieczenia czujesz wszystko dokładniej.Też nie biorę żadnych tabletek anty.

Gość gość
no ja tez mialam ochote i tak za 3 miesiace bede mamusia :D pozdro :D

Gość gość
Niech cie partner w pysk zjedzie to ci przejdzie

Gość gość
Ja ze swoja tez uorawiamy seks bez gumki bo w gumce nie moge sie spuscic doznania sa znacznie slabsze

Gość gość
I pózniej tacy debile maja dzieci.., słyszeliście o tabletkach?

Gość gośćPanNaObłościach
Tylko uważaj żeby sex bez gumy za bardzo Cię nie podniecił. Na skutek silnego podniecenia pojawia się czasem spontaniczne jajeczkowanie z drugiego jajnika. Dlatego tak często wpada się z kochankiem - silne, namiętne emocje i wpadka gotowa.

Gość gość
Jednak sobie odpuszcze. Poczekam z tym az moze zaczne brac tabletki. Wole byc ubozsza o ta wiedze niz wpasc.

Gość gość A
Sex bez gumki jest dużo przyjemniejszy!! Najlepiej kochać się w dni nie płodne. Lub gdy ma się 100% zaufanie do partnera!! Ja osobiście uwielbiam sex bez gumki. A ostatnio staram się by zajść w ciąże , więc mogę sobie pozwolić na wszystko. Poczuć w sobie ten cieplutki wytrysk jest niesamowicie przyjemny!!

Gość Pleiades
ja tam bez gumki zawsze:)