Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agas24

mąż zawód złodziej?

Polecane posty

Piszę jeszcze raz bo ktoś robi głupie żarty i się podemnie podszywa. mój mąż jest złodziejem. Jestem z nim ponadroki teraz dopiero przejrzałam skąd bierze pieniądze. Kradnie je. Gdy mu to powiedziałam, na początku próbował się wykręcać, ale potem przyznałże to robi już od paru lat. I że się nie mam czego obawiać bo gonie złapią bo jak powiedział jest profesjonalistą w tym co robi. Powiedział też ze w dzisiejszych czasach każdy kradnie a najbardziej ludzie na stanowiskach. Niczego wczęsniej się nie domyślałam. Nie wiem co ztym zrobić mamy małego synka boje się że jak podrośnie to też będzie kradł. Ja wychowałam się w uczciwej rodzinie. Mąż pracuje w księgowości firmy produkcyjnej i fałszuje faktury i robi przelewy na swoje drugie konto. Znalazłam informacje o tym w jego laptopie.

Gość gość
albo donieś na policje albo zaakceptuj

Gość gość
no i gra,każdy tak robi ,ty jakaś nietutejsza jesteś.ciesz sie że masz obrotnego faceta

Gość gość
kiedys wpadnie i pociagnie ciebie za soba

jeśłi doniosę to zostanę sama z dzieckiem a kocham obu. ale też wiem że robie źle pozwalając mu na to. Ja jestem teraz na macierzyńskim. Boje się co się stanie jak wpadnie.