Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gargamel stworzył smerfy

Przepraszam

Polecane posty

Gość gość
na miano trolla musisz jeszcze zapracować

Gość gość
A mnie nie denerwujesz tylko inspirujesz :) Śledzę twoje posty i podziwiam twoją wytrwałość w dążeniu do marzeń, nie przestawaj wierzę w ciebie!

Gość gość
Nic nie osiągniesz w kolejnym życiu. Jak zdechniesz to twoje truchło bedą zżerac robaki i na tym sie skończy twoje marne zycie

No właśnie, ale już postawiłam sobie poprzeczkę na studiach pedagogicznych. Nie liczę już na to, że zrobię karierę jako piosenkarka czy aktorka, pisarka czy scenarzystka, reżyserka czy fotografka, czy nawet jakaś tam dziennikarka..... obniżyłam se stopę życiową. Mam nadzieję, że w poprzednim życiu będę wykonywała wszystkie wymienione tutaj zawody, skończę trzy kierunki studiów oraz znała pięć obcych języków.

Gość gość
Ja też nie mam z kim pogadać w domu , mam 18 lat Budzę się i słysze krzyki , i to od zawsze Rodzice nie wierzą w moje marzenia , chociaz już wiele moich marzeń udało mi się spełnić Nie poddaje sie , chociaż jest ciężko Co do jezykow , ogladaj rozne kanaly na youtube , jest naprawde mnóstwo filmikow o nauce jezyka angielskiego , oprocz tego jezyk hiszpanski i wloski jest bardzo łatwy , ja sama nauczylam sie przez internet i zakupioną książke w 2 miesiące podstawy, poziom A2 Nie poddawaj się kochana , marzenia to coś pięknego ,a podąrzanie za nimi to droga do właściwej drogi :)