Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelonekbambi83

Czy poród jest naprawdę taki straszny?

Polecane posty

Za kilka tygodni urodzę swoje pierwsze dziecko. Strasznie boję się porodu.Tak do końca nie wiem, jak wiedzieć, że to już.Co wtedy robić.zJaka będzie rola mojego męża?

Gość gość
Jak mój pies się szczenił to nie zadawał takich pytań.

Gość gość
Moja świnka morska urodziła w 10 minut! Nie ma strachu, bedzie ok!

Gość gość
Nie bój się ,wszystko będzie dobrze

Gość gość
zalezy, dla jednych to horror dla innych nie.

Gość gość
Najprawdopodobniej poprostu odejda Ci wody (mnie sie podobalo to uczucie taka ulga ,ze to juz) wtedy na spokojnie jedziesz do szpitala i tam juz pojdzie z gorki . Szczerze jest to bol jak cholera i nie ma co sie oszukiwac , ale do przezycia a nagroda za to jest Twoj wlasny kochany maluch , ktory wtuli sie w Twojego cyca i tak sobie razem zasniecie i odespicie to wszystko co sie dzialo bo dziecko tez ma nielada wyzwanie , zeby sie przecisnac przez kanał rodny. Bedzie dobrze to najpiekniesze co moze spotkac kobiete :)

Gość gość
wez znieczulenie jak sie boisz bolu , a porod jak porod dla mnie byl koszmarem i odbil sie mocno na moim zdrowiu psychicznym oliwy do ognia dolal nieprofesjonalny , brutalny , niepomocny presonel szpitala . moja kolezanka rodzila kilka miesiecy temu i stwierdzila ze moglaby rodzic co weekend i byla bardzo zadowolona jak widzisz nie ma co sie pytac , bedzie jak bedzie