Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jelonekbambi83

Jak przebiega poród i jakie są jego objawy?

Polecane posty

Za kilka tygodni urodzę swoje pierwsze dziecko. Nic nie wiem o porodzie i jak się zaczyna. Może któraś z was opisze mi swój, żebym wiedziała co i jak?

Gość gość
Poczytaj temat moj pierwszy porod. Tam jest od groma opisow porodow.

Gość gość
Przeczytasz kilkanascie opisow a i tak twoj porod bedzie inny. Nie ma takich samych ,,doznan" objawow. Sa czynniki sugerujace ze rozwiazanie tuz tuz. Na dwa tygodnie przed porodem zwykle opuszcza sie brzuch. A ty czujesz jeszcze wiekszy niz dotychczas nacisk na pecherz. Nie wszystkie kobiety jednak tego doswiadczaja. Ja kilka dni przed rozpoczeciem porodu bylam bardzo senna, tak jakby organizm gromadzil sily na to co go czeka. Spalam wszedzie gdzie tylko usiadlam czy sie polozylam. W sobote wieczorem poczulam pierwsze bolesne skurcze, jednak nieregularne, raz co 5 min., potem co 15. Cala noc w bolu zero snu i rano do szpitala bo skurcze zrobilh sie regularne i co 6 minut. A i jeszcze w nocy po pierwszyc skurczach czop zaczal odchodzic, taka brunatna galareta i mialzm sraczke,

Gość gość
Matko wpisz w wyszukiwarke "moj pierwszy porod" zreszta ten temat jest pewnie na 2-3 stronie bo wczoraj ktos w nim pisal leniu.

Gość gość
Na głównej stronie forum . W kategorii polecane przez redakcję jest temat moj pierwszy poród.

Gość gość
co za tepy trep sie wzial za plodzenie dzeci... ja w zyciu nie rodzilam, mam 23 lata, a znam odpowiedzi na wszystkie twoje pytania o.O

Gość gość
Oj..dziewucho.. Wujek Google "zna" odpowiedzi na Twoje pytania.. Wystarczy wpisać i poszukać.. A jaki będzie Twój poród, to w praniu wyjdzie..