Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23LATA

JAKIE SĄ CYCKI W DOTYKU ????

Polecane posty

Gość gość23LATA

BO NIGDY NIE MACAŁEM

Gość gość
gość23lata moim idolem <3 hahahaha

Gość gość
Ja też nigdy mam 21 lat ale ostatnio wpadłem na cy^cki mojej szefowej i były sprężyste i nabrzmiałe. Boskie.

Gość gość
mięciutkie mmm sama słodycz do lizania :)

Gość prawictwo pospolite 125
ja tez nigdy nie macałem , ale raz zderzyłem sie z dziewczyną ( oczywiscie nikt nie ucierpiał ) i wydaje mi sie ze jej piersi były twarde

Gość gość
Prawictwo tej z którą ja się zdezylem tez byly twarde. Może była podniecona?

Gość gość
Nie róbcie sobie nadziei ze dotkniecie kiedys cycków :-p

Gość gość
Twarde cycki=biustonosz z usztywnianymi miseczkami i wkładkami. Podnieconej kobiecie mogą sutki stanąć ale cyce nie zrobią się jak kamienie :D

Gość gość
Ale jak są twarde to znsk że kobieta podniecona?

Gość gość
Znak, że nie ma cycków i sobie wypchała :P Ewentualnie przed okresem mogą spuchnąć(stwardnieć) a wtedy jest się wściekłym jak osa :P

Gość gość
Nie byly jak kamienie ale wpadlem w nie dosc gleboko ramieniem i az się odbilem od nich XD

Gość gość
jak twarde to silikon

Gość gość
Przestańcie walić konia do plastikowych dziuń z p****la, popatrzcie w lustro i zastanówcie się która by was chciała... A może kiedyś wam się uda hahah. Nie przepraszam, takim pajacom jak wy, nigdy :-)

Gość gość
Dokładnie, wkładki silikonowe :P Ne koniecznie zoperowane cycki, a silikon w biustonoszu :P

Gość gość
Na pewno nie ona sobie niczym nie wypycha i są naturalne i duże. Jak na nią wpadłem to aż zajeczala wiec chyba zrobiłem jej dobrze.

Gość gość
To pewnie chodzi o to ze plaskie dechy maja miękkie a te dobrze wyposazone twarde :P

Gość gość
Są miękkie, sprężyste. Uwielbiam je dottkać...

Gość gość
Sutki nie musza byc twarde by byly podniecone. Nie wiem od czego to zalezy. Ja czyje przyjemnosc nawet gdy nie sa twarde. Z lechtaczka to samo. Rzadko tobi sie twarda. I w sumie nie lubie gdy taka sie robi, bo dotyk wtedy mnie drazni. Bez tego jest mi rownie przyjemnie.

Gość gość
Cycki nie sa twarde, zalezy od biustonosza. Sa biustonosze bardzi sztywne. Tez gdy nie nosimy stanika codziennie to robia sie jeszcze bardziej miekkie. Ale nie jest to stałe, bo moze sie zmienic przy ponownym noszeniy stanika. Uwazac trzeba by nie przesadzic. Bo moga opasc;) Takie zwisajace bardzo piersi sa jak jedwab. Niestety nie sa zbyt ladne.

piersi są twarde , ale nie takie jak jak skała . Nie sa też miekkie jak poduszka . Cos tak pośrodku mi sie wydaje , wedlug mojego jednego doswiadczenia. Na pewno są twardsze od posladków

na pewno są tez twardsze od poduszki

Gość gość
W zadnym wypadku nie sa twarsze od posladkow. Sa miekkie wlasnie. Poduszka tak - ale to jakies zwisy jedynie. Wiadomo ze nie sa mieciusienkie jak poduszka, maja w sobie twardosc. Najlepiej sprawdzic to na przykladzie wiekszych piersi, bo wieksza tkanka tluszczowa, moze tez wtedy czuje sie bardziej miekkosc, ale w tym nie mam pojecia. Mowienie ze sa twarde troche mija sie z prawda. Blizej im wlasnie do miekkosci.

Gość gość
Z lechtaczka to samo. Rzadko tobi sie twarda. I w sumie nie lubie gdy taka sie robi, bo dotyk wtedy mnie drazni. Bez tego jest mi rownie przyjemnie. Piszesz o łechtaczce , czy ogólnie o sromie ?

Gość gość
O lechtaczce, w tym miejscu tylko czuje roznice. Czuje ze robi sie czasem twarda. Aczkolwiek to i tak rzadko sie zdarza. Serio nie wiem od czego to zalezy, bo wcale nie jest mi przyjemniej i tez wiekszego pdniecenia nie czuje.

na temat piersi nie wiem do końca jaka jest prawda , ale wydaje mi sie ze są stosunkowo twarde. , ale nie tak jak skała .. Co do warg sromowych , to wiadomo ze są miekkie .. Nie musze miec doswiadczenia wiem z filmików http://www.kindgirls.com/video/lorena-nf/304/

na tym ostanim filmiku widac wyraznie ze sa miekkie jak poduszka.. Piersi sa na pewno twardsze

Gość gość
No dobrze dobrze. Jak stala na pewno nie sa :) dlaczegos prawiczek? Wstydliwy?

jasne , ze są miekkie . odkształcają się jak poduszka pod jej palcami Chyba się nie myle?

Gość gość
Sa miekkie. Jesli baba ma bardzo male piersi, to tego tak nie wyczujesz, bo ma mniej tluszczyku.

Gość gość
Piersiami mozna poruszac, i moga sie trzasc tez :) chyba ze silikony albo bardzo male.