Gość Milka Napisano Grudzień 6, 2019 Polecam jakąś fajną fotoapetę z fajneobrazy.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
babka2012 0 Napisano Marzec 31, 2021 Z takich praktycznych porad to mogę Ci doradzić, żebyś w oknach w salonie zamontowała plisy okienne Nafi. One się sprawdzą, gwarantuje ci to Są praktycznie, o wiele praktyczniejsze niż rolety, cene mają korzystną, a do tego wyglądają mega stylowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Betiska 0 Napisano Kwiecień 29, 2021 Roleta wolnowisząca jest chyba najlepszym wyborem. Ja kupowałam swoje w Lestore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hiacynta 2 Napisano Październik 1, 2022 Dnia 31.03.2021 o 21:42, babka2012 napisał: Z takich praktycznych porad to mogę Ci doradzić, żebyś w oknach w salonie zamontowała plisy okienne Nafi. One się sprawdzą, gwarantuje ci to Są praktycznie, o wiele praktyczniejsze niż rolety, cene mają korzystną, a do tego wyglądają mega stylowo. Też je mam! są bardzo fajne i dobrze się sprawdzają w codziennym użytkowaniu. No i właśnie: kolejnym dużym plusem jest cena! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klaudiwal 0 Napisano Październik 26, 2022 Cześć ! Szukam inspiracji na aranżacje salonu w salonie ma być narożnik w literę „U”, stolik kawowy i TV (być może ze ścianką) nie chodzi mi o rozmieszczenie ! chciałabym żeby salon był przytulny ale np odpada jasny narożnik, bo wiem że mogą dosyć szybko pojawić się drobne zabrudzenia wszędzie widzę tylko szarości i beże w połączeniu z pudrowy różem a bardzo lubię ten kolor (wprawia mnie w dobry nastrój ) i chciałabym go mieć w salonie jako dodatek Może zainwestować w tapetę we wzór geometryczny https://tapetujemy.pl/wzory/tapety-geometryczne ? Może macie jakieś ciekawe połączenie kolorów w salonie ? Chętnie zobaczę wasze kreatywne aranżacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
proteinkowazyta 0 Napisano Lipiec 28, 2023 co nie zrobisz pamietaj zadbac o oswietlenie. na elampy.pl masz wielki wybor w produktach roznego typu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach