Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ten sms nie byl zbyt olewczy?

Polecane posty

Gość gość

dla chłopaka ,który mnie statnio troche olewal ,ale napisał wczoraj ( ja mu nie odpisałam bo wyłączyłam tel) i dzisiaj? On napisał wczoraj " witaj kochanie, co u Ciebie? ja nie mgłem wczraj pisac ,ale chcialbym zadzwonić , daj mi znac kiedy będziesz mogła , całuję" i dzisiaj " witaj słoneczko, mam nadzije ze myslisz o mnie i ze sa to dobre myśli, całuje , pa" Jak mu odpisałam " nie mogłam wczoraj rozmawiać bo byłam w mieście x u rodziny, a tam nie ma zasiegu,a a teraz jestem chwile na stadninie i zbieram sily na klejny weekend. całuski" nie napisałam zbyt olewajaco?

Gość gość
czy ten sms nie byl zbyt olewczy? gość dziś dla chłopaka ,który mnie statnio troche olewal nie masz swojej godnosci

Gość gość
bo on cie olewa(l) a ty sie na to godzisz. wystarczy , ze napisze sms a ty juz lecisz jak na skinienie paluszkiem :D :O zenujace. widocznie gimba tak ma :D

Gość gość
Upodlasz sie dziewczynko przed nim, poza tym nie wiesz co napisać mu nawet? Dziecko drogie o czym my mowimy.. nie odpisuj mu niczego, a Ty w smsach sie mu jeszcze tłumaczysz, śmieszne. .

Gość gość
założyła nowy wątek, bo na pierwszym wszyscy wzięli ich za dzieci ;-/