Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościnnie ewe

osobowosc borderline

Polecane posty

Gość gościnnie ewe

Znacie kogos o takiej osobowosci ? Jak z takim czlowiekiem postepowac ? Czy sa jakies leki ? Terapia ? Jestem u kresu sil....moj syn wykazuje takie cechy,juz jestesmy umowieni na wizyte u psychiatry....ale moze ktos cos doradzi,podpowie...

Gość gość
psychiatra przepisze psychotropy i zmieni sie zachowanie syna. Pewnie terapia tez jest. Mysle, ze psychotropy potrafia wiele zalatwic.

Gość gość
nie szprycuj bachorka terapia jak najbardziej wskazana

Gość gośćcinnie ewe
,,Bachorek" ma 15 lat i wierzcie lub nie,ale zycie z nim to ciagla jazda bez trzymanki ,a moja psychika w totalnej rozsypce

Gość gościnnie ewe
Ktos moze jednak ?

Gość gość
wierze co nie zmienia faktu ze szprycowanie bachorka z borderem jest be

Gość gość
Czyli tylko terapia ? A zdarza sie,ze skuteczna ??!! Nie wiem,jak zdecyduje psychiatra,moze leki tylko na poczatek,zeby go jakos wyciszyc.Bo on sam ze soba wytrzymac nie moze,juz sama nie wiem....

Gość gościnnie ewe
To wyzej to ja,ewe

Gość gość
jak go chcesz wyciszyc to mu melisse zaparzaj czytalas badania o ilosci samobojstw po zakonczeniu zazywania prozacu podawanego nastolatkom? idz z bachorkiem na terapie ale go do prochow nie przyzwyczajaj

Gość gościnnie ewe
Wezme sobie Twoje rady do serca,po prostu chce go od tego uwolnic....a moze najpierw zaczac od porzadnej terapii,a jak nie przyniesie skutku,dopiero leki

Gość gość
jak ma 15 to za mało, żeby zdiagnozować borderline

Gość gość
poprawczak go nauczy rozumu, a jak nie to skończy w pierdlu albo na cmentarzu

Gość gościnnie ewe
Ale cechy typowe dla bordera :-( ,zreszta on nie jest jak typowy nastolatek....zawsze byl ,no nie wiem,jak to ujac,bardziej dojrzaly,nie dziecinny,no i dojrzewanie plciowe tez wczesnie ruszylo,jako 10-latek mial juz wlosy pod pacha,teraz sie juz goli ,ech.....nawet nie wiecie,co ja przezywam...i koxham i nienawidze jednoczesnie

Gość gość
uwazam ze to madra decyzja, podwojnie raz - ze dzieciak nauczy sie pracowac NAD SOBA, dwa ze nie uwierzy w czarodziejska rozdzke ktora usuwa wszelkie problemy (tu mam na mysli efekt podawania lekow zmieniajacych nazwijmy to swiadomosc bo leki to wylacznie podporka)

Gość gościnnie ewe
Nie! Nie bije,bron Boze,ale wybucha,mowi tak okropne rzeczy,w ogole nie panuje nad emocjami....a za 10 minut,jakby nic sie nie stalo....i to nie jest bunt nastoletni,to jest koszmar

Gość gościnnie ewe
Wszyscy sa winni,nie on,oczywiscie ja,jako najgirsza matka,najbardziej.Nie widzi,ile dla niego robimy,ile wybaczamy,zawsze to malo...malo...malo.I nie jest to efekt tzw.rozpuszczenia.Nie ma regul,nie ma zasad...tzn.sa,tylko on ma je za nic.Nijt i nic sie nie liczy,tylko ON ON ON !!!