Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dentysta potrafi rozpoznać mleczaki a zęby stale?

Polecane posty

Gość gość

dentysta mi powiedział że wszystkie zeby które mam są stałe, nie możliwe to bo pamietam jedynie że przednie mi wypadły i pare z tyłu ale na pewno mleczne zęby jeszcze mam :o bardzo szybko mi przednie zeby wypadły i dalej już nie chciały

Gość gość
hmm a u psychiatry byłaś?

Gość gość
prosiłam o poważne odpowiedzi, sama idz do psychiatry bo pewnie nawet stałych zębów już nie masz

Gość gość
Ale poważnie pytasz? Tak, dentysta po swoich dlugich i ciezkich studiach wie że trzonowce nie wypadają. A nie, czekaj. Do tegonie trzeba studiów. To gdzieś w podstawówce jest.

Gość gość158
Część. Nie wiem. Ale będąc u dentysty już jakiś czas temu też nie zwrócił uwagi na mojego zęba. Jest to ząb który powinien wypaśc jako jedne z pierwszych, jest o pół mniejszy od pozostałych. Więc to napewno mleczak. Mam już 19 lat. I jest to ząb na dole na samym środku.

Gość gość
Zarzucasz dentyście nie wiedzę a samej nawet w google nie chciało Ci się spojrzeć.

Gość gość
Ale poważnie pytasz? Tak, dentysta po swoich dlugich i ciezkich studiach wie że trzonowce nie wypadają. A nie, czekaj. Do tegonie trzeba studiów. To gdzieś w podstawówce jest. x to chyba opuszczałaś lekcje w tej podstawówce, bo wszystkie zeby mleczne wypadają, bez względu czy to trzonowce czy nie, wszystkie mleczne

Gość gość
sama spojrzyj w go.ogle tępaczko to zobaczysz że wszystkie zęby mleczne wypadają, zamiast sie rzucać i kogoś do psych.iatry wysyłać

Gość gość
jeśli masz wiecej niż 10 lat, to mleczaków brak :D

Gość gość
Ktory to zab? 5,4 czy 6?

Gość gość
A może ktoś, a zwlaszcza autorka zajrzy przynajmniej do wiki i dowie się że niektóre zęby mleczne nie wypadaja?

Gość gość
to nie wiem kiedy mi wypadły że aż tego nie pamiętam :o sama ich sobie bym nie wyrwała bo nie dałabym rady wyrwać tylnich zębów trzonowych, nie chodzi mi o zęby mądrości bo wiem że one wyrastają pózniej :o tylko o wcześniejsze, kły też mi nigdy nie wypadły, zęby wyrywałam sama nie u dentysty, i wyrwałam zeby przednie tylko u góry i na dole

Gość gość
no, zajrzałam do wiki i nic tam nie ma że niektóre zeby mleczne nie wypadają

Gość gość
No jest! Dziewczyno skup trochę wzrok na tym tekście! Po za tym pytalam wcześniej ktory to ząb.